![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| benim teşhis aracı i göre bu i, ama makine bir PCI-E 16x yuvası var yuvaya bu değil ne yuvasına benziyor olduğunu gösterdiğini söyledi kullanılır! hmmmm'ı çözümleyemediği |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siz benim çok var şüphesiz bir P4 söyledi PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normal renk kodlama beyaz PCI, AGP kahverengi ise, PCI-E olabilirim inanıyorum ancak genellikle herhangi bir beyaz renk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4's etrafında PCI için AGP transferi bir çeşit bulundu-E gibi bir PCI-E bağlayıcı bir P4 bilgisayar var. Eğer yine de bu, bütün yuvaları bir fotoğraf çekmek burada resmi yazı yuvası türünü tanıyan yok (başka bir yerde net önce yükleyerek gerekebilir ve burada bağlantı), o zaman bu yuvaları size söyleyebilirim hangi.
| |||
| |||
| Eğer Photobucket sonra onu verir bağlantıyı arasında kopyalayabilirsiniz resim yükleyin. |
|
| |||
| |||
| Bir diğer olası seçeneği mevcut Gfx kartın model numarasını sonrası içindir. |
|
| |||
| |||
| Ben bu inbuilt kartı Dave, yoksa ben soketlerini hayal ediyorum bilinen olacağını tahmin ediyorum. Ancak, yükleme emin olmak için GPU-Z () bir google yapmak; bu CPU-Z aynı ama grafik kartı. |