![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| а по моему я діагностичних інструментів, що використовуються Вона сказала, що в мене є PCI-E 16x слот у моїй машині, але гніздо, що ви показали, це не те, що виглядає як моя автоматів! Хммм |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як ви сказали, у вас є P4 я дуже сумніваюся, у вас є PCI-E.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звичайний кольорове кодування є білий PCI, AGP коричневого кольору, PCI-E я вважаю, може бути будь-якого кольору, але звичайно білі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P4 були навколо на Сортувати передачі AGP на PCI-E в мене є комп'ютер P4, яка має PCI-E роз'єму. Якщо ви до цих пір не визнають, тип слотів, що це, сфотографувати всі слоти, завантажте зображення тут (може знадобитися завантаження на інших місцях на чисте перше і посиланнями на тут), то ми можемо сказати Вам, які слоти яким є.
| |||
| |||
| Якщо завантажити зображення на Photobucket Потім ви можете скопіювати через посилання в ньому. |
|
| |||
| |||
| Іншим можливим варіантом є пост номер моделі вашого поточного GFX карта. |
|
| |||
| |||
| Я б собі це вбудована карта Дейв, інакше я б собі розетки буде відомий. Однак, щоб бути впевненим, Download GPU-Z (зробити Google), це те ж саме, CPU-Z, але для вашої відеокарти. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Краще AGP Graphics Card | Марка | Графічні карти & Монітори | 6 | 12 вересня 2009 03:13 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Купівля нових відеокарт - NVIDIA GeForce 9400GT? | Marcella | Графічні карти & Монітори | 1 | 4 червня 2009 02:13 |
| Нова графічна карта допоможе | MaxWilson | Графічні карти & Монітори | 3 | 9 листопада 2007 15:36 |
| 1GB RAM Відеокарта Vs | its.sid | Графічні карти & Монітори | 15 | 2 серпня 2007 12:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |