![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, JA pravedan ištanje da biste saznali koji NISKE PROFIL video kartica je najbolje. Ne brinemo o cijeni. Ali, to je da stane moj comp koji je: (Pročitajte cijelu stvar) - Ukupno 275W (DC Napajanje snagom) - PCI: - Priključak Size: 120 kočiće - Data Bus: 32Bit/33MHz - Napon: 3.3 Volt Vanjski Operation (neki kočiće 5 Volt tolerantan); 1.8V unutarnjim propisom - PCI Express x16: - Priključak Size: 164 kočiće - Data Bus: 16 dvorezonantan usmjerni diferencijalna putić pair (2.5Gbs po redu) 80Gbs ukupno - Napon: 12V - Power 75 W (x16) maksimalna Da, moje računalo nije najbolja, ali ja stvarno potreba dobar video card. Ovdje su neki od rezultata Newegg.ca: http://www.newegg.ca/Product/Product...e=&srchInDesc = Možete li popis onih koji odgovara mom računalu molim te? JA dont 'briga za o cijeni, sve dok to radi i ne taljenje moj računalo. (http://www.dell.com/content/products...=28&l=en&s=dfb) Detalji na desnoj strani, a moja je Small Form Factor. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu stvarno nema dobra low-profile video kartice. Ja sam gledao za prijatelja u istoj situaciji kao i vi.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Onda možeš naći me najmanje crappiest? Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U Velikoj Britaniji, naći ćete ga teško kupiti takvu karticu, to je ono loše, bilo koji od one dostupne nema dobar za igranje.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć potrebna odabira nove grafičke kartice | Bayliss | Graphics Cards & Monitors | 3 | 7. listopad 2008 13:19 |
| Odabir video kartice | blubla | Graphics Cards & Monitors | 3 | 3. travanj 2008 08:17 |
| Pomoć Odabir Novi Graphics Card | Olli1324 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 10:32 |
| Trebate li pomoć u odabiru zvučna kartica | Gromovnik | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 2. siječanj 2008 13:43 |
| Odabir Graphics Card | stainsor | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. srpnja 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |