![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני רק רוצה לגלות איזו פרופיל נמוך כרטיס הווידאו הוא הטוב ביותר. לא אכפת לי לגבי המחיר. אבל זה חייב להתאים את comp אשר כולל: (קרא את כל זה) - 275W הכולל (DC Power Supply Wattage) - PCI: - מחבר גודל: 120 Pins - נתונים אוטובוס: 32Bit/33MHz - מתח: 3.3 וולט חיצוני הפעולה (כמה מספרי זיהוי אישיים סובלני 5 volt); 1.8V פנימי תקנה - PCI Express x16: - מחבר גודל: 164 מספרי זיהוי אישיים - נתונים אוטובוס: 16 דו כווני דיפרנציאלי נתיב בצמד (2.5Gbs לכל נתיב) 80Gbs סה"כ - מתח: 12V - כוח 75 W (x16) המקסימלית כן, המחשב שלי הוא לא הכי טוב, אבל אני באמת צריך כרטיס הווידאו טובה. להלן מספר תוצאות מ Newegg.ca: http://www.newegg.ca/Product/Product...e=&srchInDesc = האם אתה יכול רשימת אלו התואמות את המחשב שלי בבקשה? לא אכפת לי לגבי המחיר, כל עוד זה עובד והוא לא להמיס את המחשב שלי. (http://www.dell.com/content/products...=28&l=en&s=dfb) פרטים בצד ימין, ושלי הוא קטן טופס פקטור. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש באמת לא טוב פרופיל נמוך כרטיסי הווידאו. בדקתי עבור חבר באותו מצב כמוך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אז אתה יכול למצוא לי את המעט crappiest? לצחוק בקול רם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בבריטניה ניתן למצוא את זה קשה לקנות כרטיס כזה, זה כל כך נורא, של כל אלה אינם זמינים עבור משחקי מזל טוב.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה הצורך בבחירת כרטיס מסך חדש | Bayliss | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 7 אוקטובר 2008 13:19 |
| בחירת כרטיס וידאו | blubla | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 3rd אפריל 2008 08:17 |
| עזרה בחירה כרטיס מסך חדש | Olli1324 | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 10:32 |
| צריך עזרה לגבי בחירת כרטיס קול | Thunderer | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | 2nd ינואר 2008 13:43 |
| בחירת כרטיס מסך | stainsor | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th יולי 2007 11:55 |
| שרשרת כלים | |
| |