![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Aš tik noriu sužinoti, kurie mažai dėmesio vaizdo plokštė yra geriausia. Ne apie kaina priežiūra. Bet jis tinka prie mano NPI, kuris: (Skaityti visą Thing) - 275W viso (DC maitinimo šaltinio galios) - PCI: - Connector Dydis: 120 Pins - Duomenų Verslas: 32Bit/33MHz - Įtampa: 3,3 V Išorės operacijos (kai Pins 5 Volt tolerantiškas) 1.8V vidaus reglamento - PCI Express x16: - Connector Dydis: 164 Pins - Duomenų Autobusų: 16 dvikryptė Diferencialinė Lane pora (2.5Gbs už Lane) 80Gbs viso - Įtampa: 12V - Power 75 W (x16) didžiausias Taip, mano kompiuteryje nėra geriausias, bet man tikrai reikia geros vaizdo plokštės. Štai keletas iš Newegg.ca rezultatai: http://www.newegg.ca/Product/Product...e=&srchInDesc = Ar jūs sąrašą tuos, kurie atitinka mano kompiuterio prašome? I don't care apie kainą, kol jis dirba, ir neturi lydymosi mano kompiuteryje. (http://www.dell.com/content/products...=28&l=en&s=dfb) Informacija dešinėje pusėje, ir mano yra Small Form Factor. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tikrai nėra gera žemo profilio vaizdo plokštės. Aš ieškojau draugas tokioje pačioje situacijoje kaip ir jūs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tada galite mane surasti bent crappiest? Garsiai juoktis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JK jums bus sunku pirkti tokia kortelė, tai, kad blogai, bet tie, kurie prieinami nėra geras žaidimo.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Needed pasirinkti naują grafikos plokštę | Bayliss | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 7 spalis 2008 13:19 |
| Nurodykite vaizdo plokštė | blubla | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 3 balandis 2008 08:17 |
| Pagalba Nurodykite naują grafikos plokštę | Olli1324 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 10:32 |
| Reikia pagalbos pasirenkant garso plokštę | Perkūnas | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | 2 sausis 2008 13:43 |
| Nurodykite Graphics Card | stainsor | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 11 liepa 2007 11:55 |
| Temos įrankiai | |
| |