![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Chcę tylko dowiedzieć się, które Niski profil karta graficzna jest najlepsza. Nie dbał o cenę. Ale pasuje do mojego komp, który: (Czytaj Całość) - Całkowita 275W (DC Power Supply Moc) - PCI: - Złącze Rozmiar: 120 Pins - Dane Autobus: 32Bit/33MHz - Napięcie: 3,3 V zewnętrzne operacji (około 5 szpilek woltowych Tolerant); 1.8V regulacji wewnętrznych - PCI Express x16: - Złącze Rozmiar: 164 pins - Dane Autobus: 16 dwukierunkowe różnicy pasa pary (2.5Gbs na pasie) 80Gbs oddanych - Napięcie: 12V - Moc 75 W (x16) maksymalna Tak, mój komputer nie jest najlepszy, ale ja naprawdę potrzebują dobrej karty graficznej. Oto niektóre wyniki Newegg.ca: http://www.newegg.ca/Product/Product...e=&srchInDesc = Czy listy te, które pasują moim komputerze proszę? I don't care o cenę, tak długo, jak to działa i nie stopić mój komputer. (http://www.dell.com/content/products...=28&l=en&s=dfb) Szczegóły po prawej stronie, a moja jest Small Form Factor. Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma naprawdę dobry niski profil karty wideo. I've looked do znajomego w takiej samej sytuacji jak ty.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Następnie można znaleźć mnie najmniej Crappiest? Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W Wielkiej Brytanii będzie trudno kupić taką kartę, jest to złe, że każdy z nich dostępne są dobre dla gier.
|
| Zakładki |