![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Chcem len zistiť, ktorý Low Profile Grafická karta je najlepšie. No záleží na cene. Ale je vhodné, aby môj comp, ktorý: (Prečítajte si celú vec) - 275W spolu (DC napájanie príkon) - PCI: - Konektor Rozmery: 120 Kolíky - Data Bus: 32bit/33MHz - Napätie: 3.3 Volt vonkajšie operácie (asi 5 kolíkov Volt Tolerant); 1.8V vnútorného predpisu - PCI Express x16: - Konektor Rozmery: 164 pinů - Data Bus: 16 bi-smerové diferenciálnu pruhu dvojica (2.5Gbs za pruhu) 80Gbs celkom - Napätie: 12V - Výkon 75 W (x16) maximálnu Áno, môj počítač nie je najlepšie, ale já naozaj potrebujete dobrú grafickú kartu. Tu sú niektoré výsledky z Newegg.ca: http://www.newegg.ca/Product/Product...e=&srchInDesc = Môžem vám zoznam tých, ktoré zapadajú mojom počítači prosím? Nechcem care o cenu, tak dlho, ako to funguje a nie je taveniny počítača. (http://www.dell.com/content/products...=28&l=en&s=dfb) Podrobnosti na pravej strane a dole je malé Form Factor. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam naozaj nie je dobrý nízky-profil grafických kariet. Som sa pozrel na priateľa v rovnakej situácii ako vy.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tu nájdete ma najmenej crappiest? Válet sa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vo Veľkej Británii bude ťažké kúpiť takéto karty, je to zlé, že niektoré z tých, k dispozícii nie sú žiadne dobré pre hranie.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc potrebné zvoliť si novú grafickú kartu | Bayliss | Graphics Cards & Monitory | 3 | 7. október 2008 13:19 |
| Výber grafickej karty | blubla | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3. apríl 2008 08:17 |
| Pomoc Vyberete novú grafickú kartu | Olli1324 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 10:32 |
| Potrebujete pomoc na výber zvukové karty | Hromobijca | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 2. januára 2008 13:43 |
| Výber grafických kariet | stainsor | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. júl 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |