![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, ЈА праведан тражен да бисте сазнали који Нишка ПРОФИЛ видео картица је најбоље. Не бринемо о цени. Али, то је да стане мој цомп који је: (Прочитајте целу ствар) - Укупно 275У (ДЦ Напајање снагом) - ПЦИ: - Прикључак Сизе: 120 Кочић - Дата Бус: 32Бит/33МХз - Напон: 3/3 Волт Спољашњи Оператион (неки Кочић 5 Волт толерантан); 1.8В унутрашњим прописом - ПЦИ Експресс кс16: - Прикључак Сизе: 164 Кочић - Дата Бус: 16 дворезонантан усмјерни диференцијална путића паир (2.5Гбс по реду) 80Гбс укупно - Напон: 12В - Поуер 75 У (кс16) максимална Да, моје рачунар није најбоља, али ја стварно потреба добар видео цард. Овде су неки од резултата Неуегг.ца: хттп://ууу.неуегг.ца/Продуцт/Продуцт...е=&срцхИнДесц = Можете ли списак оних који одговара мом рачунару молим те? ЈА донт 'бити забринут о цени, све док то ради и не топљења мој рачунар. (хттп://ууу.делл.цом/цонтент/продуцтс...=28&л=ен&с=дфб) Детаљи на десној страни, а моја је Смалл Форм Фацтор. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту стварно нема добра лоу-профиле видео картице. Ја сам гледао за другара у истој ситуацији као и ви.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Онда можеш наћи ме најмање цраппиест? Лол |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Великој Британији, наћи ћете га тешко купити такву картицу, то је оно лоше, било који од оне доступне нема добар за играње.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ потребна одабира нове графичке картице | Баылисс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 7 октобар 2008 13:19 |
| Одабир видео картице | блубла | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 3 април 2008 08:17 |
| Помоћ Одабир Нови Грапхицс Цард | Олли1324 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 10:32 |
| Требате ли помоћ у одабиру звучна картица | Громовник | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 5 | 2 јануар 2008 13:43 |
| Одабир Грапхицс Цард | стаинсор | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11. јула 2007 11:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |