![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Ben sadece hangi DÜŞÜK ekran kartı PROFIL öğrenmek istediğiniz en hayırlısıdır. Fiyat hakkında bakım. Ama olan benim Zorunlu uyması için: (Okuma şeyi) vardır - 275W toplam (DC Güç Kaynağı vat miktarı) - PCI: - Bağlayıcı Boyut: 120 Pimler - Veri Otobüs: 32Bit/33MHz - Voltaj: 3.3 Volt Harici Operasyonu (bazı 5 voltluk hoşgörülü) pinler; 1.8V iç tüzük - PCI Express x16: - Bağlayıcı Boyut: 164 pinler - Veri Otobüs: 16 çift yönlü diferansiyel şeritli çift (2.5Gbs şeritli başına) 80Gbs toplam - Voltaj: 12V - Güç 75 W (x16) maksimum Evet, benim bilgisayar değil, en iyisi, ama gerçekten iyi bir ekran kartı gerekiyor. İşte Newegg.ca bazı sonuçlar: http://www.newegg.ca/Product/Product...e=&srchInDesc = Bu benim bilgisayar lütfen uygun olanlar listesi miyim? Ben fiyat ilgili olarak çalıştığını ve bakım yok benim bilgisayar eriyik değildir. (http://www.dell.com/content/products...=28&l=en&s=dfbSağ tarafında) Ayrıntılar ve mayın Small Form Factor olduğunu. Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten iyi bir düşük profilli ekran kartları bulunmaktadır. Bir arkadaşım için aynı durumda inceledim.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sonra beni en crappiest bulabilirim? Çok komik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İngiltere'de size zor böyle bir kart satın almak için, bu, herhangi bir olanlar mevcut hiçbir oyun için iyi kötü's bulabilirsiniz.
|
| Bookmarks |