![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я просто хочу дізнатися, які НИЗЬКИЙ ПРОФІЛЬ відеокарта є кращим. Чи не турбота про ціну. Але це з урахуванням мого Comp який має: (Читати все це) - Всього 275 Вт (DC Power Supply номінальною потужністю) - PCI: - Сполучні Розмір: 120 Pins - Шина даних: 32Bit/33MHz - Напруга: 3,3 Вольт зовнішніх операцій (близько 5 Вольт Pins толерантних); 1.8V внутрішнього регулювання - PCI Express x16: - Сполучні Розмір: 164 Pins - Шина даних: 16 двонаправлену диференціальної парі Lane (2.5Gbs на одну смугу) загального 80Gbs - Напруга: 12V - Потужність 75 Вт (x16) максимум Так, мій комп'ютер не є кращим, але я дійсно потрібна хороша відеокарта. Ось деякі результати Newegg.ca: http://www.newegg.ca/Product/Product...e=&srchInDesc = Ви можете перерахувати ті, які підходять моєму комп'ютеру, будь ласка? Я не піклуються про ціну, поки він працює, і не тане мій комп'ютер. (http://www.dell.com/content/products...=28&l=en&s=dfb) Подробности на правій стороні, і шахта є малим форм-фактором. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там дійсно немає хороших карт низького профілю відео. Я подивився на одного в тій же ситуації, як ви.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тоді ви можете знайти мене найменш Crappiest? Ха-ха-ха |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Великобританії ви знайдете його важко купити таку картку, те, що погано, будь-який з них доступні не годяться для ігор.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога необхідна виборі нової відеокартою | Бейліс | Графічні карти & Монітори | 3 | 7 жовтня 2008 13:19 |
| Вибір відеокарти | blubla | Графічні карти & Монітори | 3 | 3 квітня 2008 08:17 |
| Допомога при виборі нової відеокарти | Olli1324 | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 10:32 |
| Потрібна допомога з вибору звукової карти | Громовержець | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 2 січня 2008 13:43 |
| Вибір відеокарти | stainsor | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 липня 2007 11:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |