по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Имате нужда от помощ Определяне на графична карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 7 юни 2009 г., 12:12
Новите държави Група

Default Имате нужда от помощ Определяне на графична карта

Значи, аз купих Sims 3 и аз се опитах го снощи. Всичко е толкова laggy! Така че аз съм желание да излезе и да купи нова видео карта (първи път купуват един). Можете ли да ми помогне определите коя карта ще работи най-добре? (Този, който е, предполагам, ще ви кажа "цена-приятелски", а също и да работят за WoW.)

Компютърна спецификациите: HP - Палата a6118x Desktop / PC

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docum...

Вижте, аз се търси в тази графична карта: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?...

Но като човек, който не разбирам много от компютри, аз не съм сигурен как да получите парите си на стойност, когато става дума за такива неща. Всякакви предложения? Благодаря!
Old 7 юни 2009 г., 12:21
Член Група

Default Имате нужда от помощ Определяне на графична карта

Пич, и двамата на този връзки DONT работата .....

Но гледам на HP сайт, в момента работи върху вградени графики, оттам на МИГ. Арго видя какво карта, която предлага, но това Линкове към темата, където ще намерите най-добрите карти за вашия бюджет (тур 1 / 4 или 1 / 3 от пътя надолу).
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нуждаете се от помощ Взема решение по дело вентилатора. ilop12 Случаи & Power Доставки 4 3-ти септември 2009 18:55
Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Графика на карти & Монитори 9 5-и парламентарен Aug 2009 08:44
Мога ли да използвам PCI графична карта? pete21 Графика на карти & Монитори 8 17 Jan 2009 12:57
Определяне какво HDD кутия, за да robina80 Изключено Тема Дискусия 2 1-ви септември 2008 13:27
Имате нужда от помощ при вземане на решение за сигурност на софтуера! CoronaSuperia Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 11 1-во Апр 2008 13:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc