פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

צריך עזרה להחליט על כרטיס מסך

Reply

שרשרת כלים
Old 7 יוני 2009, 12:12
קבוצת חברות חדשות

Default צריך עזרה להחליט על כרטיס מסך

אז, קניתי את Sims 3 ואני ניסיתי את זה אתמול בלילה. הכל כל כך laggy! אז אני מוכן לצאת ו לקנות כרטיס וידאו חדש (פעם ראשונה קונה אחד). האם אתה יכול לעזור לי לקבוע איזה כרטיס יעבוד בצורה הטובה ביותר? (זה הוא, אני מניח שאתה אומר "מחיר ידידותי", וכן יעבוד עבור WOW.)

מפרט המחשב: HP - ביתן a6118x שולחן עבודה / מחשב

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docum...

תראה, אני מסתכל לתוך זה היה כרטיס המסך: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?...

אבל כמו אדם שאינו יודע הרבה על מחשבים, אני לא בטוח איך להשיג את הכסף של שווה כאשר מדובר מיני דברים כאלה. כל הצעה? תודה!
Old 7 יוני 2009, 12:21
חבר קבוצת

Default צריך עזרה להחליט על כרטיס מסך

אחי, שניהם זה קישורים dont עבודה .....

אבל מבט על אתר האינטרנט של HP, אתה מפעיל כעת את inbuilt על גרפיקה, ומכאן את ל"ג. צביעות לראות מה הציע לך כרטיס, אבל זה קישורים התגובה, שם תוכל למצוא את הטוב ביותר עבור התקציב שלך כרטיס (התקף 1 / 4 או 1 / 3 הדרך למטה).
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך עזרה להחליט על Case Fan. ilop12 מקרים & ספקי כוח 4 3 ספטמבר 2009 18:55
כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 כרטיסי מסך & Monitors 9 ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44
אפשר להשתמש ב-PCI כרטיס המסך? pete21 כרטיסי מסך & Monitors 8 -17 ינואר 2009 12:57
שתחליט מה HDD תיבת להגיע robina80 דיון Off topic 2 1 ספטמבר 2008 13:27
צריך עזרה להחליט על תוכנת אבטחה! CoronaSuperia וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 11 ב -1 לאפריל 2008 13:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.