menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Need Help Rozhodovanie na Grafické karty

Reply

Thread Tools
Old 7. júna 2009, 12:12
Nový člen skupiny

Default Need Help Rozhodovanie na Grafické karty

Takže som kúpil The Sims 3 a Zkoušel jsem to včera večer. Všetko je tak lägga! Takže já jsem ochotný ísť a kúpiť si novú grafickú kartu (po prvýkrát nákup jednej). Môžete mi pomôcť určiť, ktoré karta bude pracovať najlepšie? (Jedna, ktorá je, myslím, že by ste povedať "cena-priateľský", a tiež by sa práca pre WoW.)

Počítačová špecifikácie: HP - Pavilon a6118x Desktop / PC

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docum...

Vidíš, som hľadal na tejto grafickej karty: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?...

Ale ako osoba, ktorá nevie nič o počítačoch, já nejsem jistý, ako dostať svoje peniaze to stojí, pokiaľ ide o tieto druhy vecí. Akýkoľvek návrhy? Ďakujeme vám!
Old 7. júna 2009, 12:21
Člen Skupina

Default Need Help Rozhodovanie na Grafické karty

Ty vole, ako toto spojenie dont práce .....

Ale hľadáme na internetovej stránke spoločnosti HP, tie sú v súčasnosti beží na vstavaný grafiku, takže sa oneskorením. Cant vidieť, aké karty vám navrhol, ale tento odkazy na vlákno, kde nájdete najlepšie karty pre váš rozpočet (bout 1 / 4 alebo 1 / 3 z cesty dole).
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Need Help Rozhodovanie o Case Fan. ilop12 Prípady & Napájacie zdroje 4 3.září 2009 18:55
Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. augusta 2009 08:44
Môžem použiť PCI grafickú kartu? pete21 Graphics Cards & Monitory 8 17. januára 2009 12:57
Rozhodovania, čo HDD rámeček dostať robina80 Vypnúť Téma diskusie 2 1. September 2008 13:27
Potrebujete pomoc pri rozhodovaní o bezpečnostný softvér! CoronaSuperia Virus, spyware a bezpečnosť 11 1. apríla 2008 13:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.