![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле, ја купио Симс 3 и ЈА суђен то синоћ. Све је тако лаггы! Па ја сам спреман да изађе и купити нову графичку картицу (први пут купујете један). Цан ыоу хелп ме утврдили које картице најбоље ће радити? (Онај који је, мислим ти би рекао "цена-фриендлы", а такође ће радити за УОУ.) Цомпутер наочаре: ХП - павиљон а6118кс Десктоп / ПЦ хттп://х10025.ууу1.хп.цом/еуфрф/уц/доцум... Видите, био сам хандсоме у данашји графичком картицом: хттп://ууу.бестбуы.цом/сите/олспаге.јсп?... Али, као особа која не зна много о рачунарима, нисам сигуран како да бисте добили мој новац вреди кад су у питању такве ствари. Било који сугестија? Хвала! |
|
| |||
| |||
| дуде, обе ове линкове не раде ..... Али, гледајући на ХП-ову уеб презентацију, те се тренутно приказују на уметнут графика, овдашњи лаг. Лицемјерје видјети што ви предложили картице, али ово линкови на тхреад где ћете пронаћи најбољу картицу за буџет (спопадање 1 / 4 или 1 / 3 на путу према доле). |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потребна помоћ Одлука о предмету навијачки. | илоп12 | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 3. Јул 2009 18:55 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Могу ли користити ПЦИ графичке картице? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 17 јануар 2009 12:57 |
| Одлучивања што ХДД оквир за добити | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 1 септембар 2008 13:27 |
| Требате помоћ у одлучивању о безбедности софтвера! | ЦоронаСупериа | Вирус, Спыуаре и безбедност | 11 | 1 април 2008 13:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |