![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki visi, Turiu Advent 5.302 nešiojamuosius kompiuterius ir norėjo sužinoti, ar kas nors žinojo, kad jokių išorinių vaizdo plokščių, kurios yra suderinamos su jo, kaip grafika yra labai prasta ir t, reikia padidinti į žaidimą, kad aš noriu žaisti (TrackMania), thanx :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai nėra verta problema ar pinigų. Pirkti Desktop jei norite žaidimą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už atsakymą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| External Antenna į Laptop WiFi kortelė | mxmad32 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 23 liepa 2009 08:59 |
| Pagalba Užsienio garso korta | dontstopthemusic | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Gegužė 24, 2009 08:02 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| Išorės Graphics Card | mxmad32 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 13 rugsėjis 2007 11:45 |
| Temos įrankiai | |
| |