![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DISCLAIMER: По никакъв начин не е да има пари за закупуване на един часа веднага. Аз съм просто един бране като "Ще ми забележителности на този един" тип сделка, а след това се стреми към тази цена. Моля, не Списък на цената след MIR, защото така или иначе, аз все още трябва да фронт на пълната цена, и затова той може да бъде подвеждаща.
Е, сега, че съм, че от начина, Търся за евентуално закупуване доста скромно размер монитор. Търся в монитора, който е около 22 инча. Може би ще кажа, че съм малко извън борда, но аз вече си изля сърцето и душата ми кула и нейното съдържание. Така че, за да комплимент това, бих искал и приятна шейх екран. Просто имам няколко предписанията, и аз не съм сигурен дали всички от тях са практически, така че моля не се колебайте да ми се обади се на тях, тъй като аз не искам да преследват нещо, което не си струва ми време. Една от каза предписанията е много ниско време за реакция. Ако аз не съм сбъркал, това просто означава, колко бързо снимката получава предоставени на екрана, както и чрез ниското време за реакция, тя представя по-гладко търси поток от образи. Моля, поправете ме, ако съм грешен знам твърде малко по отношение на екрани. Друго нещо, което аз искам много предпочитате е, че екранът е черен, и че властта бутон върху предната част на екрана. Във връзка с това е черен, 99% от моите кула и периферни устройства, включително и моите говорители система, са черно. Бих искала да има някои единство с нея. А що се отнася до властта бутон и такива, аз просто го намерите абсолютно глупава, че вие искате пуснати такъв важен бутона на задната част на панела. Той вероятно ще се дразня мен много бързо, и това също води до потенциала на напускане smudges от пръстите и ръцете на екрана. Знаеш ли ... за пример, ако споделите с брат ми, или някой друг тук, и отиват да я включите, и останалите си палеца и палми на предната страна, тъй като отида да я включите .... Освен това аз съм малко завладяващ, в случай че не са забелязали hahah ... И най-важното е, аз не искам да се прецака. Непрекъснато виждам 22inch монитори продават за над $ 350 долара, само защото те са специална стойка, или те идват с вграден високоговорител в системата или нещо подобно нелепо. Аз вече имам тонколони, и аз не дават два часа е *** е, ако той може да бъде коригиран нагоре, надолу, наляво надясно, и ви позволява да видя перфектно дори ако тя е на тавана ми пука. Не ми трябва нищо специално. Това е просто да изглежда добре и да работят добре и покорност гореспоменатите. Само за по-нататъшно изясняване, а аз ще настрои моите забележителности на монитора и цената му, но никога не е евтино е лошо нещо. Също така, ако несъответствието е, че това е 21 инча, или нещо такова-малки или по-големи, аз наистина не се интересува дали това е просто един или два инча. Чувствайте се свободни да публикувате всички потенциални кандидати, и да направи всеки отделен за него, и както бе споменато по-рано, моля осветлявам мен още около монитори и какви аспекти, за да търсите. Всички изследвания съм правил е на newegg.com. Тя щеше да хубаво да поръчате от тук, но пак, ако това е добра сделка, но тя е на друг сайт, тя вероятно няма да представлява никакъв проблем за мен. Моята система: Езекиил
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте, аз ще отида с Samsung 226BW от яйце, както можете да видите на снимката по-долу има бутон на фронта:) Тъй като времето за отговор, по-малките номера на по-добри, всички от пикселите на LCD са малки електроди, които се времето да се промени, така че ако отговорът е часа боклука, когато направи своя показалка цял екран ще получите доста неясно ефект следното, след като знаят като "ghosting" Можете също така ще забележите ghosting при игрите или евентуално да гледам филми Това е страхотен монитора и има много голям прегледи в борда Неговият черен има един бутон на предния панел, добро качество и по-малко разходи, отколкото $ 350 Ти арго се объркат с този ![]()
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Това в действителност е много първия един от тези, които бях гледаш. Обичам начина, по който изглежда, и 2 милисекунди е много хубаво. Аз съм просто малка miffed за 309,99 цена маркер. Бях казал, че е възможно да се намери хубаво екрана така за толкова ниска, колкото 230. Затова защо аз донякъде напуснали 226BW като вторична опция. Ако това е просто невъзможно да се намери точно както е хубаво, то най-вероятно ще преминат от средното за първичните. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам точно този монитор ..... Мисля, че тя е много добра цена за това, което се ...
|
| |||
| |||
| Се, че тъй като той може да ми се иска да разгледа всички възможни опции. Там трябва да има други следи там с подобни качества, и искате да пазаруват по-рано. Там никога не е била съмнения, че 226BW ще бъде опция, и там все още е без съмнение. Но Бих искал да видя какво ли ще остана на първо място, ако сте били в състояние да го контролира. |
|
| |||
| |||
| Аз разшири търсенето хоризонти малко. и аз открихме, че има алтернатива, макар че аз не знам дали това се случва да бъде еднакво като добро. Това е 206BW вместо в 226BW. 2 инча разлика, но не знаем достатъчно за останалата част от спецификациите за да определите дали това е равно или не. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095 Това е добър $ 40-евтино все пак. Предполагам, аз съм това, което иска е .... ако свършиш покупка, вместо това, аз ще се иска да бяха отишли за по-голям такъв? там трябва да бъде някой друг отличителен фактор, който е на разстояние бръснещи онези $ 40 долара. така че моля осветлявам мен:) |
|
| |||
| |||
| За $ 40 разлика аз просто ще получите по-голям един.
__________________ serverguy |