menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Potřebujete pomoc vyrývání monitoru. Návrhy chlapi? :)

Reply

Thread Nástroje
Old 3.března 2008, 21:30
Dárce Skupina

Default Potřebujete pomoc vyrývání monitoru. Návrhy chlapi? :)

UPOZORNĚNÍ: V žádném případě mohu mít peníze na nákup jedna hned. Jsem prostě vyrývání jedna jako "uvidíme Moje památky na tuhle" typ řešení, a poté se zaměřují na uvedené ceny. Prosím, nezadávejte cenu po MIR, protože v obou směrech, jsem ještě před plnou cenu, a proto může být zavádějící.

No, teď, že jsem, že ze způsobu, Hledám ke koupi nakonec poměrně slušně velký monitor. Hledám do monitoru, který je přibližně 22 centimetrů. Mohli byste říct budu trochu přes palubu, ale já už líval mé srdce a duše se mi do věže a jeho obsah. Tak, aby se jí kompliment, já bych pěkně a šejk obrazovce.

Mám jen pár podmínek, a já si nejsem jistá, pokud by všechny z nich jsou praktické, tak neváhejte, zavolejte mi na nich, protože nechci, aby pokračovala nic nestojí za to, že můj čas.

Jedním z uvedeného ustanovení, je velmi nízkou dobou odezvy. Pokud jsem neměla mylně, že jednoduše znamená, jak rychle se obraz sádkováni na obrazovku, a přes nízkou dobu odezvy, které představuje hladšího hledáte proud obrazů. Prosím, opravte mě, jestli jsem špatně, pokud vím, jen velmi málo, pokud jde o obrazovek.

Jiná věc, že bych nejraději daleko je, že obrazovka je černá, a že je tlačítko napájení na přední straně obrazovky. S ohledem na skutečnost, že je černá, 99% z mých rozhledna a periferních zařízení, včetně mých reproduktorový systém, jsou černé. Chtěla bych mít nějaké uniformity k ní. A pokud jde o vypínače a taková jsem to naprosto stupidní, že byste takové důležité tlačítko na zadní straně panelu. Bude pravděpodobně obtěžují mě velmi rychle, a to také vede k možnosti odchodu smudges z prstů a dlaní na obrazovce. Víte ... například když nechť můj bratr nebo někdo jiný na tu, a jdou ji, a zbytek jejich palec a dlaň na přední straně, protože jít do zapněte ji ....

Také jsem trochu obsedantní v případě, že jste dosud zaznamenali hahah ...

A co je nejdůležitější, nechci nervovat. Pořád vidíte 22inch monitory pro prodej i výše $ 350 dolarů jen proto, že mají speciální stojan, nebo přicházejí s postavena v reproduktoru nebo směšné něco takového. Já už mám reproduktory a já nedávají dva s *** y když může být upravena nahoru, dolů, doleva doprava, a umožňuje mi vidět perfektně i když je to na moje stropu. I nepotřebujete nic speciálního. Je to prostě musím vypadat hezky a práce pěkně a smířit se s výše uvedeným.

Jen pro další vyjasnění, ano uvidíme Moje památky na monitoru a jeho cena, ale levnější je nikdy špatné. Také v případě, že rozdíl je v tom, že je to 21 centimetrů, nebo něco menší nebo větší, I don't really péče, pokud je to jen jeden nebo dva palce. Neváhejte a po všech možných kandidátů, a aby se pro to, jak jsem se zmínil výše, prosím informovat mne o další monitory a jaké aspekty hledat.

Všechny výzkumné Byl jsem dělat byl na newegg.com. To bych být příjemný až k Aby to tam, ale znovu, když je to dobré řešení, ale to je na jiné internetové stránky, je pravděpodobně nebudou představovat nějaký problém se mnou.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 4 březen 2008, 01:53
Moderátor skupiny

Ahoj, já bych jít s Samsung 226BW z vajec, jak vidíte na obrázku níže je tlačítko na přední:)
Pokud jde o lhůtu na odpověď, menší číslo, tím lépe, všechny pixelů na LCD jsou malé elektrody, které se čas na změnu, takže v případě, že doba odezvy je nesmysl, když jste se vaše ukazovátko kolem obrazovky byste si trochu rozmazaný efekt následujícího po jeho známý jako "ghosting"
Ty by také upozornění na ghosting při hraní her, případně sledování filmů

To je velký monitor a má spoustu skvělé recenze plošně

Její černé má tlačítko na přední straně, kvalitní a stojí méně než 350 dolarů

Ty převýšení pokazí se tahle

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 4 březen 2008, 10:52
Dárce Skupina

To bylo ve skutečnosti úplně první jeden z nich jsem se díváte. Miluju, jak to vypadá, a 2 milisekundy je velmi pěkný. Jsem jen trochu uražený o 309,99 cenovka. Řekli mi, že je možné najít pěknou obrazovku, jako že za tak nízké, jak 230. Z tohoto důvodu, proč jsem poněkud opustila 226BW jako sekundární možnost. Pokud je to jen možné najít jenom jako příjemné, pak to bude pravděpodobně pohybovat od sekundární primární.
Old 4 březen 2008, 11:24
Moderátor skupiny

Jsem, že přesné sledování .....

Myslím, že je to velmi dobrá cena za to, co dostanete ...

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 4 březen 2008, 14:01
Dárce Skupina

Ať je tomu jakkoli, chtěl bych, aby zvážily všechny možné varianty. Musí existovat jiné monitory tam se podobné vlastnosti, a já bych se porozhlédnout po první. Nebyl nikdy pochyb o tom, že byl 226BW bude volba, a přesto není pochyb. Ale já bych chtěl vidět, co byste si vybral, pokud jste nebyli schopni dostat tento monitor.
Old 4 březen 2008, 22:06
Dárce Skupina

rozšířen i mé vyhledávání obzory trochu. a já jsem zjistila, že existuje alternativa, i když nevím, jestli je to bude stejně dobré.

je to 206BW místo v 226BW. 2 palce rozdíl, ale nevím dost o zbytek se parametry a zjistit, zda je to stejný nebo ne.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095

je to dobrý když 40 dolarů levnější. Myslím, že to, co jsem požádala je .... i když nakonec namísto nákupu, mám bude chtějí i šel za větší?

tam musí být nějaký jiný rozlišovací faktor, který je z těch holení $ 40 dolarů. Pouč mě, tak se prosím:)
Old 5.března 2008, 01:55
Moderátor skupiny

Za 40 dolarů rozdíl bych jen získat větší.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.