μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Χρειάζεστε βοήθεια για τη συλλογή ενός μόνιτορ. Προτάσεις παιδιά; :)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Μαρτίου 2008, 21:30
Ομάδα Δωρητών

Default Χρειάζεστε βοήθεια για τη συλλογή ενός μόνιτορ. Προτάσεις παιδιά; :)

DISCLAIMER: Με κανένα τρόπο δεν έχω τα χρήματα για την αγορά ενός τώρα. Είμαι απλά επιλέγοντας μία από τις ως "Θα αξιοθέατα που μου σε αυτό το σημείο" τύπος ασχολείται και, στη συνέχεια, στόχος για την τιμή αυτή. Παρακαλώ μην κατάλογο της τιμής μετά την MIR, επειδή τα δύο, έχω ακόμη μπροστά για να την πλήρη τιμή, και, συνεπώς, μπορεί να είναι παραπλανητικά.

Λοιπόν, τώρα που έχω ότι από το δρόμο, Ψάχνω να αγοράσουν τελικά ένα αρκετά αξιοπρεπώς μεγέθους οθόνης. Ψάχνω σε παρακολουθεί δηλαδή, περίπου 22 ίντσες. Θα μπορούσαμε να πούμε Πάω λίγο στη θάλασσα, αλλά έχω ήδη χύνεται μου καρδιά και την ψυχή μου σε πύργο και το περιεχόμενό της. Έτσι, για να ανταποδώσω αυτή, θα ήθελα ένα ωραίο και σέιχης οθόνη.

Έχω μόνο λίγα διατάξεις, και δεν είμαι σίγουρος αν όλα αυτά είναι πρακτικές, οπότε παρακαλώ να με καλέσετε σε αυτά, όπως δεν θα ήθελα να συνεχίσει ό, τι δεν αξίζει το χρόνο μου.

Μεταξύ των εν λόγω διατάξεις είναι πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης. Αν δεν κάνω λάθος, με απλά λόγια σημαίνει ότι το πόσο γρήγορα η εικόνα γίνεται για να μεταδοθεί από την οθόνη, και με χαμηλό χρόνο απόκρισης, παρουσιάζει μια ομαλότερη ροή αναζήτηση εικόνων. Διορθώστε με αν είμαι λάθος, όπως γνωρίζω πολύ λίγα πράγματα όσον αφορά τις οθόνες.

Κάτι άλλο που θα ήθελα πολύ προτιμούν είναι ότι η οθόνη είναι μαύρη, και ότι το κουμπί για να είναι το μπροστινό μέρος της οθόνης. Σε ότι αφορά σε αυτό το μαύρο, το 99% των πύργο μου, και τα περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένου μου σύστημα ηχείων, είναι μαύρο. Θα ήθελα να έχουν κάποια ομοιομορφία σε αυτό. Και όπως και για το κουμπί και τέτοια, απλά θεωρώ εντελώς ανόητο ότι έχετε θέσει ένα τόσο σημαντικό κουμπί στο πίσω μέρος του πάνελ. Είναι πιθανόν να ενοχλήσει εμένα πολύ γρήγορα, και αυτό επίσης οδηγεί στο δυναμικό της αφήνοντας μουτζούρες από δάκτυλα και τα χέρια πάνω στην οθόνη. Ξέρεις ... για παράδειγμα, αν αφήσουμε τον αδερφό μου ή κάποιος άλλος εδώ, και πάνε να ανάβετε, και ανάπαυσης των αντίχειρα και για την παλάμη μπροστά όπως πάνε για να το ....

Επίσης, είμαι λίγο έμμονος σε περίπτωση που δεν έχετε παρατηρήσει hahah ...

Και το πιο σημαντικό, δεν θα ήθελα να τοποθετηθούν. Συνεχίζω βλέποντας 22inch οθόνες πώλησης για πολύ πάνω από $ 350 δολάρια μόνο και μόνο επειδή έχουν μια ειδική βάση, ή έρχονται με ενσωματωμένο σύστημα ηχείων ή κάτι τέτοιο γελοίο. Έχω ήδη ομιλητές, και εγώ δεν δώσουμε δύο s *** s αν μπορεί να προσαρμοστεί πάνω, κάτω, αριστερά δεξιά, και σας επιτρέπει να δω τέλεια ακόμη και αν είναι για το καταραμένο το ανώτατο όριο. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Είναι ακριβώς Πρέπει να εξετάσουμε και το έργο ωραία ωραία και συγκατατεθεί η προαναφερθείσα.

Απλά για περαιτέρω διευκρινίσεις, ναι Θα αξιοθέατα που μου σχετικά με την παρακολούθηση και την τιμή του, αλλά ποτέ δεν είναι φθηνότερα κακό. Επίσης, εάν η διαφορά είναι ότι το 21 ίντσες, ή κάτι μικρότερο ή μεγαλύτερο, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αν είναι μόνο ένα ή δύο ιντσών. Μπορείτε να δημοσιεύσετε και όλους τους πιθανούς υποψηφίους, και να προβεί σε αυτή την περίπτωση, και όπως ανέφερα προηγουμένως, παρακαλώ μου διαφωτίσει περαιτέρω σχετικά με τις οθόνες και να δούμε ποιες από τις πτυχές της.

Όλες οι ερευνητικές έχω κάνει ήταν για newegg.com. Θα έπαιρνα ώστε να είναι ωραίο να είναι από εκεί, αλλά και πάλι, αν είναι μια καλή συμφωνία, αλλά σε μια άλλη ιστοσελίδα, που πιθανόν δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα για μένα.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 4 Μαρτίου, 2008, 01:53
Συντονιστής Ομάδας

Γεια σας, θα προχωρήσει με την Samsung 226BW από το αυγό, όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα που έχει το κουμπί που βρίσκεται στο μέτωπο:)
Όσο για του χρόνου απόκρισης, τόσο μικρότερος είναι ο αριθμός τόσο το καλύτερο, το σύνολο των pixels σε μια LCD είναι λίγο ηλεκτρόδια ότι χρειάζεται χρόνος για να αλλάξουν, οπότε, αν ο χρόνος απόκρισης είναι ανοησία όταν μετακινήθηκε το δείκτη γύρω από την οθόνη σας, θα πάρετε μια κάπως θολές αποτέλεσμα ακόλουθα μετά τη γνωστή ως "ghosting"
Μπορείτε, επίσης, θα παρατηρήσετε το ghosting όταν παιχνιδιών ή, ενδεχομένως, βλέποντας ταινίες

Αυτό είναι μια μεγάλη παρακολουθούν και είχε μεγάλη σχόλια των φορτίων σε όλους τους τομείς

Το μαύρο έχει ένα κουμπί για το μέτωπο, η καλή ποιότητα και κόστος λιγότερο από $ 350

Μπορείτε επίκλιση πάει στραβά με το συγκεκριμένο

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 4 Μαρτίου, 2008, 10:52
Ομάδα Δωρητών

Αυτό ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη από αυτές που έψαχνα σε. Λατρεύω την εμφάνισή του, και 2 χιλιοστά του είναι πολύ ωραία. Είμαι λίγο miffed για την τιμή 309,99. Μου είπαν ότι είναι δυνατό να βρεθεί μια ωραία οθόνη έτσι για τόσο χαμηλές όσο 230. Εξ ου και ο λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε το κάπως 226BW ως δευτερεύουσα επιλογή. Εάν είναι απλά δεν είναι δυνατόν να βρεθεί μία εξίσου όμορφη, τότε πιθανότατα θα μετακινηθούν από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια.
Old 4 Μαρτίου, 2008, 11:24
Συντονιστής Ομάδας

Έχω ότι ακριβής παρακολούθηση της .....

Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή τιμή για αυτό που έχετε ...

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 4 Μαρτίου, 2008, 14:01
Ομάδα Δωρητών

Εν πάση περιπτώσει, θα ήθελα να εξετάσει όλες τις δυνατές επιλογές. Πρέπει να υπάρχει εκεί έξω άλλες οθόνες με παρόμοια χαρακτηριστικά, και θα ήθελα να αναζητήσει πρώτα. Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία ότι η 226BW επρόκειτο να είναι μια επιλογή, και δεν υπάρχει ακόμη αμφιβολία. Αλλά θα ήθελα να δω τι θα έχει αυξηθεί εάν ήταν σε θέση να παρακολουθούν αυτό.
Old 4 Μαρτίου, 2008, 22:06
Ομάδα Δωρητών

i διεύρυνε τους ορίζοντές μου αναζήτηση λίγο. και έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση, αν και δεν ξέρω αν πρόκειται να είναι εξίσου καλή.

είναι η 206BW αντί του 226BW. 2 ίντσες διαφορά, αλλά δεν γνωρίζω αρκετά για το υπόλοιπο του χαρακτηριστικά, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι ίση ή μη.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095

είναι καλή αν και $ 40 φθηνότερο. Μάλλον είμαι αυτό που ζητάμε είναι .... αν τελικά αντί να αγοράζουν αυτό, θα πάω να επιθυμούν να είχα φύγει για το μεγαλύτερο;

πρέπει να υπάρχει κάποιο άλλο διακριτικό στοιχείο που του ξυρίσματος εκτός εκείνων $ 40 δολάρια. ναι, να διαφωτίσει μου:)
Old 5 Μαρτίου 2008, 01:55
Συντονιστής Ομάδας

Για 40 δολάρια διαφορά θα ήθελα απλώς να πάρετε το μεγαλύτερο.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια Παιδιά! Μάλλον Easy Fix-Ξέρεις κανέναν Monitor Καλώδια; marsh342 Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 10 Ιουλ 2009 16:26
Χρειάζομαι βοήθεια επιλογή. PaintbalPunk 79 Γενική Συζήτηση Hardware 10 27 Δεκ. 2008 17:10
Ανάγκη Γρήγορη Βοήθεια για την επιλογή Α Lcd Monitor!! Please Help PaintbalPunk 79 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 11 Δεκ. 2008 20:57
Κάθε Bigger Monitor Προτάσεις; AMD4LIFE Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 31 Δεκ. 2007 13:40
Η επιλογή του δικαιώματος PSU KillerXL5 Θήκες & Τροφοδοτικά 5 9 Νοε 2007 21:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.