![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DISCLAIMER: Nipošto imam novca za kupovinu jedne right now. Ja sam jednostavno jedan branje kao "Ja ću postaviti moj pogled na ovu jednu" vrstu posla, a onda je cilj da se za cijenu. Molimo nemojte navoditi cijene nakon MIR, jer bilo tako, ja još uvijek moram ispred punu cijenu, i zbog toga mogu biti pogrešne.
Pa, sad da sam da zabit, Im 'obličje za eventualno kupiti prilično pristojno veličine monitora. Tražim na monitoru koji je oko 22 inča. Možda ćete reći: idem malo van, ali sam već lijevao moje srce i duša u moje kule i njezin sadržaj. Dakle, kako bi se to kompliment, Htio bih lijepu i šeik ekrana. JA pravedan imati nekoliko odredbi, i Im 'ne siguran ako svi od njih su praktični, pa vas molimo da slobodno me nazovite na njima, jer ne želim praviti nešto što nije vrijedno mog vremena. Jedna od odredbi rekao je vrlo nizak odziv vrijeme. Ako nisam u zabludi, da jednostavno označava koliko će se brzo dobije relayed sliku na ekranu, i kroz nisku odziva, to predstavlja tok glatko gledanjem slike. Ispravite me ako sam krivo što ja znam vrlo malo u smislu ekranima. Još jedna stvar koju bih neizmjerno volite je da se crni ekran, i da se snagom gumb na prednjoj strani zaslona. S obzirom na to da crne, 99% moje kule i perifernih uređaja, uključujući i moje zvučnički sustav, su crne. Htjela bih imati neki jednoobraznost na njega. I kao što je za vlast gumb i takva, nisam ga pronaći apsolutno glupo da bih takav važan dugme na stražnjem dijelu ploče. To će vjerojatno smetati mene vrlo brzo, a isto tako dovodi do potencijal ostavljajući smudges iz prstiju i ruku na zaslonu. Znaš ... za primjer, ako neka moj brat ili netko drugi na ovdje i idu da bi se to na, a ostatak njihovih palca i dlana na prednjoj jer oni idu da bi se to na .... Također sam malo opsesivan u slučaju da niste primjetili hahah ... I najvažnije, ne želim dobiti pijan. Stalno vidim 22inch monitori prodaje za znatno iznad $ 350 krupna sačma pravedan jer oni imaju poseban štand, ili oni dolaze s ugrađenom u zvučnik sustav smiješan ili nešto slično. Ja već imam govornika, i ne dajte dva s *** e ako to može biti prilagođen gore, dolje, lijevo desno, i omogućava mi je vidjeti savršeno, čak i ako je na moj prokleti strop. Ne treba mi ništa posebno. To je samo moraš izgledati lijepo i lijepo raditi i acquiesce gorepomenute. Samo za dodatno objašnjenje, da ću postaviti moj pogled na monitor i njena cijena, ALI nikad jeftiniji je loša stvar. Također, ako je odstupanje je da je 21 inča, ili nešto manje ili veće, ja stvarno ne briga, ako je samo jedan inč ili dva. Feel free to post sve potencijalne kandidate, pa slučaj za njega, i kao što sam spomenuo ranije, molimo prosvijećivati me o daljnjim aspektima prati i ono što tražiti. Sva istraživanja Ive 'bio događaj je na newegg.com. Bilo bi lijepo da se naručiti od tamo, ali opet, ako je dobar posao, ali je na drugoj web stranici, to vjerojatno neće predstavljati neki problem za mene. My System: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, JA će ići sa Samsung 226BW iz jaja, kao što možete vidjeti na slici ispod njega je gumb na prednjem:) Kao odgovor na vrijeme, manji broj na bolje, sve se pikseli na LCD se malo elektrode koje vrijeme promijeniti, pa ako odgovor je vrijeme kad ste se preselili smeća postavite pokazivač oko ekranu biste dobili kinda mutnih efekt sljedeće nakon što ga znaju kao "ghosting" Vi bi također primijetiti kada gaming ghosting ili eventualno gledanje filmova Ovo je odličan monitor i ima hrpe velikih recenzije preko pansion Njegov crni ima gumb na prednjoj strani, dobar kvalitet i troškovi manji od 350 $ Te licemjerje otići u redu s ovom jednom ![]()
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| To je u stvari, prvi jedna od onih sam bio obličje at. Volim kako to izgleda, i 2 milisekundi je jako lijepo. Ja sam samo malo miffed o cijeni 309,99 oznaku. Rečeno mi je da je moguće naći lijep ekran kao da je kao niska kao i za 230. Dakle zašto sam nešto ostavila 226BW kao sekundarna mogućnost. Ako je ne samo moguće naći samo kao jedan lijepi, onda će se vjerojatno kretati iz sekundarnog u primarni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam točno to monitor ..... Mislim da je to jako dobra cijena za ono što ste dobili ...
|
| |||
| |||
| Bilo kako ona svibanj, želio bih razmotriti sve moguće opcije. Mora postojati druge monitore vani sa sličnim kvalitetama, a ja bih trgovine oko prve. Tamo nikada nije bio 226BW sumnje da je bio idući u biti opciju, a tu još uvijek nema sumnje. Ali ja bih da vidim što bi pokupili ako ste bili u mogućnosti da biste dobili ovaj monitor. |
|
| |||
| |||
| i proširiti obzore traži moje malo. a ja sam pronašao da postoji alternativa, ali ne znam ako će biti jednako kao i dobar. It's the 206BW umjesto na 226BW. 2 inča razlika, ali ne znam dovoljno o ostatku naočale da bi se utvrdilo je li jednaki ili ne. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095 dobra je 40 dolara jeftiniji ipak. I guess what I'm moleći se .... ako ja zavrssiti kupili ovaj umjesto toga, sam će se žele li otišao za veću jedan? tu mora biti neki drugi čimbenik koji je prepoznatljiv za brijanje off onih 40 $ dolara. pa vas molimo prosvijećivati mene:) |
|
| |||
| |||
| Za 40 $ razlika bih samo dobiti veću jedan.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help Dečki! Vjerojatno Easy Fix-bilo tko znati Monitor Kablovi? | marsh342 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 10. srpnja 2009 16:26 |
| Trebate pomoć branje. | PaintbalPunk 79 | General Hardware Chat | 10 | 27. prosinac 2008 17:10 |
| Trebate Brza pomoć na branje A LCD monitor! Please help | PaintbalPunk 79 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. prosinac 2008 20:57 |
| Svejedno Veća Monitor Prijedlozi? | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitors | 1 | 31. prosinac 2007 13:40 |
| Branje pravo PSU | KillerXL5 | Cases & Power Supplies | 5 | 9. studeni 2007 21:58 |
| Thread Tools | |
| |