![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FIGYELMEZTETÉS: Egyáltalán nem tudom, hogy a pénzt egy vásárló most. Én egyszerűen átveszi egy, mint egy "Én meg én látnivalók e egy" típusú üzletet, majd a cél az, hogy az ár. Kérjük, ne lista ár után MPIR mert a módon, még mindig az első a teljes árat, ezért lehet megtévesztő.
Nos, most, hogy van, hogy az útból, én vagyok arra, hogy végül is vásárolni meglehetősen tisztes méretű monitor. Én keresem egy monitor, hogy a körülbelül 22 centi. Mondhatnám, hogy fogok egy kicsit a tengerbe, de én már önteni a szívemet és a lélek be a tornyot és annak tartalmával. Tehát annak érdekében, hogy ez bók, szeretnék egy szép és Sheik képernyőn. Csak néhány kikötéseket, és nem vagyok biztos benne, hogy mindannyian a gyakorlatban, ezért kérjük bátran hívjon ki őket, mivel nem akarom, hogy bármi, ami nem méltó az idõm. Az egyik azt mondta kikötéseket is igen alacsony a reagálási idő. Ha nem tévedek, ez egyszerűen csak azt jelenti, hogy milyen gyorsan képet kap továbbítható a képernyőn, és az alacsony válaszidő, hogy bemutatja a piacon keresett áramában képeket. Kérjük, javítsa ki, ha tévedek, mivel tudom, nagyon kevés a képernyőn. A másik dolog, hogy én mérhetetlenül inkább az, hogy a képernyő fekete, és hogy a hatalom gombot kell az előlapon a képernyőn. Annak tekintetében, hogy a fekete, 99%-én tornyot és a perifériák, köztük az én hangszóró rendszer, fekete. Szeretnék egy kis egységesség érdekében. És mivel a villamosenergia-gomb, és az ilyen, én csak azt találja, hogy teljesen hülye you'd be ilyen fontos gombot a hátsó a testület. Ez valószínűleg a jövőben is bánt engem nagyon gyorsan, és ez azt is eredményezi, hogy a benne rejlő lehetőségeket hagyva smudges a kéz-és kezét a képernyőn. Tudod ... például, ha hagyjuk a bátyám vagy valaki mást itt, és menjen a kapcsolja be, és a többit a hüvelykujj és tenyér az első azok menni kapcsolja be .... Én is egy kicsit mániákus, ha nem vetted volna észre hahah ... És ami a legfontosabb, nem akarom, hogy csavarni. Folyamatosan látni 22inch monitorok eladását a jóval $ 350 dolcsit csak azért, mert nekik van egy külön állvány, vagy azok egy beépített hangszóró rendszer, vagy valami ilyesmi nevetséges. Már van hangszóró, és nem ad két s *** s ha korrigált felfelé, lefelé, balra, jobbra, és lehetővé teszi, hogy tökéletesen lássam még akkor is, ha ez az én átkozott plafont. Nem kell semmi különleges. Csak meg kell kinézni, és szépen, és beleegyezik a fent említett. Csak a további pontosítás, igen Én meg én látnivalók a monitor és az ára, olcsóbb, de soha nem egy rossz dolog. Továbbá, ha az eltérés az, hogy a 21 centi, vagy valami kisebb vagy nagyobb, de nem igazán érdekel, ha csak egy vagy két hüvelyk. Nyugodtan utáni minden lehetséges jelöltek, és az ügy, és amint azt korábban említettük, kérjük Világosíts fel további körülbelül monitorok és milyen szempontokat kell keresni. Mind a kutatás, amit csináltál már az newegg.com. Jó lenne, hogy rendelje meg, de megint, ha ez jó üzlet, de ez egy másik honlapon, ez valószínűleg nem okoz problémát nekem. My System: Ezékiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia, én megyek a Samsung 226BW A tojás, mint látható, a kép alatt van a gomb az elején:) Ami a reagálási idő, annál kisebb a szám, annál jobb, mind a pixel az lcd a kis elektródákat, hogy időbe telik a változás, így ha a válasz az idő szemetet, ha körül mozgott a mutató a képernyőn, akkor egy kicsit homályos hatása következő után tudom a "ghosting" Azt is észre ghosting ha szerencsejáték vagy esetleg figyeli filmek Ez egy nagy monitor, és már rengeteg nagy véleménye lesz A fekete még egy gomb az előlapon, a jó minőség és a költségek kevesebb, mint $ 350 Ön vidám baj ezzel ![]()
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Ez volt az első az egyik én is néztem. Imádom, hogy hogyan néz ki, és 2 ezredmásodpercben nagyon szép. Én csak egy kis miffed az ár 309,99 tag. Azt mondták, hogy lehetséges, hogy egy szép, mint a képernyőn, hogy olyan alacsony, mint 230. Tehát miért kissé balra a 226BW a másodlagos opciót. Ha csak nem találnak egy ugyanolyan szép, akkor azt valószínűleg elmozdulást másodlagos elsődleges. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van, hogy pontos monitor ..... Szerintem ez egy nagyon jó ár, mi lesz ...
|
| |||
| |||
| Bármi legyen is, azt szeretném, hogy fontolja meg az összes lehetséges opciót. Kell lennie más monitorokon ott hasonló minőségű, és úgy gondolja, hogy üzlet körül először. Nem volt kétséges, hogy a 226BW is lesz lehetőség, és még mindig nem fér kétség. De szeretném látni, hogy mit szedett volna, ha nem tudta, hogy ez a monitor. |
|
| |||
| |||
| i szélesíteni a keresési horizonton egy kicsit. és azt találtuk, hogy van egy másik, bár nem tudom, ha lesz ugyanolyan, mint jó. ez a 206BW helyett az 226BW. 2 centi különbség, de nem tudom, hogy elég a többit a szemüveg, hogy meghatározza, hogy az egyenlő vagy nem. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095 ez egy jó 40 $ olcsóbb is. Azt hiszem, amit én is .... kérve, ha a végén ez a beszerzés helyett, én leszek, aki elment volna a nagyobb, egy? Kell lennie valami más megkülönböztető tényező, amely a borotválkozó le a $ 40 dollár. ezért kérjük, felvilágosít nekem:) |
|
| |||
| |||
| A 40 $ különbség azt csak a nagyobb, egy.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége Srácok! Valószínűleg Easy Fix-akárki tud Monitor Cables? | marsh342 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 10. július 2009 16:26 |
| Segítsek picking. | PaintbalPunk 79 | Általános fémáru Chat | 10 | 27. december 2008 17:10 |
| Need Gyors segítséget szedés Egy LCD monitor! Please Help | PaintbalPunk 79 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. december 2008 20:57 |
| Minden nagyobb Monitor Suggestions? | AMD4LIFE | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 31. december 2007 13:40 |
| Szedés jogát PSU | KillerXL5 | Cases & Power Supplies | 5 | 9. november 2007 21:58 |
| Téma eszközök | |
| |