פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

צריך עזרה לבחור את המסך. הצעות חבר 'ה? :)

Reply

שרשרת כלים
Old 3 מרס 2008, 21:30
קבוצת תורמים

Default צריך עזרה לבחור את המסך. הצעות חבר 'ה? :)

כתב הסרת אחריות: לא ולא יש לי את הכסף לרכישת אחד עכשיו. אני פשוט לבחור את אחד של "אני יהיה להגדיר את זה אחד המראות על" סוג של העסקה, ולאחר מכן עבור אותו מחיר המטרה. אנא אל רשימת המחירים לאחר Mir כי בכל מקרה, אני עדיין צריך מקדימה את מלוא המחיר, ועל כן הוא יכול להיות מטעה.

טוב, עכשיו שיש לי את זה לא רגיל, אני מסתכל על בסופו של דבר לרכוש למדי decently בגודל המסך. אני מסתכל לתוך לפקח שזה כ 22 אינצ 'ים. אולי אתה אומר שאני הולך קצת החוצה, אבל אני כבר שפכו את הלב ונשמה לתוך המגדל שלי ואת התוכן שלו. כדי לשבח אותה, אני מחפשת נעימה שיח 'המסך.

אני רק צריך כמה stipulations, ואני לא בטוח אם כולם מעשי, לכן אנא אל תהסס להתקשר לי עליהם, כמו שאני לא רוצה להמשיך כי שום דבר הוא לא שווה את הזמן שלי.

אחד אמר stipulations היא נמוכה מאוד זמן התגובה. אם אני לא טועה, כי אמצעי פשוט כמה מהר relayed מקבל את התמונה על גבי המסך, ודרך זמן תגובה נמוך, הוא מציג smoother להסתכל זרם של תמונות. אנא תקן אותי אם אני טועה כמו שאני יודע מעט מאוד במונחים של המסכים.

עוד דבר שאני מעוניין במדה נכרת כי הוא מעדיף להיות מסך שחור, וכי מתג ההפעלה להיות בחזית המסך. בשנת לגבי אותו להיות שחור, של 99% ו שלי מגדל היקפיים, כולל את מערכת שפת אם, הם שחורים. אני רוצה לקבל קצת אחידות אליו. וזאת על מתג ההפעלה וכך, אני מוצא את זה פשוט טיפשי לחלוטין שאתה מעוניין לשים כזה חשוב על הלחצן האחורי של הפאנל. זה יהיה כנראה לעצבן אותי מהר מאוד, והיא גם מובילה את הפוטנציאל של smudges לצאת מן הידיים ואת האצבעות על המסך. אתה יודע ... למשל, אם נתתי את אחי או מישהו אחר כאן, והם הולכים להפוך את זה, ואת השאר את הנסיון ו Palm בחזית כאשר הם הולכים להפוך את זה ....

כמו כן, אני קצת אובססיבי למקרה שלא הבחין hahah ...

והכי חשוב, אני לא רוצה לקבל מזוין. שוב ושוב אני רואה 22inch צגים מוכר היטב מעל ל 350 $ דולר, רק בגלל שהם צריכים לעמוד מיוחדת, או שהם מגיעים עם רמקול מובנה מערכת מגוחך או משהו כזה. יש לי כבר רמקולים, ואני לא נותן שני S *** s, אם היא יכולה להיות מותאמת למעלה, למטה, ימין שמאל, וכן מאפשר לי לראות את זה באופן מושלם, גם אם זה על התקרה שלי לעזאזל. אני לא צריך שום דבר מיוחד. זה פשוט חייב נראה טוב ועובד יפה וכן acquiesce את האמור.

רק הבהרה נוספת, אני כן יהיה להגדיר את המראות ואת לפקח על המחיר שלו, אבל הוא לא זול יותר דבר רע. כמו כן, אם כי היא חוסר התאמה של 21 אינץ ', או משהו קטן או גדול, אני לא ממש אכפת לי אם זה רק עוד סנטימטר או שניים. אתה מוזמן לכתוב כל מועמדים פוטנציאליים, ולבצע מקרה על זה, וכפי שציינתי קודם לכן, בבקשה להאיר אותי עוד יותר לגבי היבטים צגים ומה לחפש.

כל המחקר, אני כבר עושה עברה על newegg.com. זה יהיה נחמד להזמין אותו משם, אבל שוב, אם זו עסקה טובה, אבל על אתר אינטרנט אחר, סביר להניח שהיא לא תהיה כל בעיה לדגמן לי.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 4 מרס 2008, 01:53
מנהל קבוצת

היי, אני ילך עם Samsung 226BW מן הביצה, כמו שאתה רואה בתמונה למטה יש לו את הלחצן בחלק הקדמי:)
מבחינת זמן התגובה, על מספר קטן יותר טוב, הכל של פיקסלים על LCD קטן אלקטרודות כי הם לוקחים זמן כדי לשנות, אז אם את זמן התגובה הוא זבל כאשר העבירו את המצביע על המסך מסביב לך לקבל קצת blurry אפקט הבא בתור אחרי זה יודע "ghosting"
אתה מעוניין גם לראות את המשחק כאשר ghosting או אולי צופה בסרטים

זהו צג גדול ויש לו היה נהדר המון ביקורות ברחבי Board

בין שחור יש כפתור בחזית, איכות טובה ועלויות פחות מ 350 $

אתה לשפע להשתבש עם זה

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 4 מרס 2008, 10:52
קבוצת תורמים

זה היה למעשה מאוד הראשון של אלה שאני מסתכל. אני אוהב איך שזה נראה, ו 2 milliseconds הוא מאוד נחמד. אני רק קצת miffed על תג המחיר 309.99. נאמר לי כי ניתן למצוא מסך נחמד כל כך נמוך כמו 230. מכאן למה אני קצת יצא 226BW בתור אפשרות משנית. אם היא פשוט לא ניתן למצוא אחד בדיוק כפי נחמד, אם כך, סביר להניח כי המעבר מ משנית כדי העיקרי.
Old 4 מרס 2008, 11:24
מנהל קבוצת

יש לי את זה בדיוק לפקח .....

אני חושב שזה מחיר טוב מאוד על מה אתה מקבל ...

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 4 מרס 2008, 14:01
קבוצת תורמים

היה זה כפי שהוא יכול, הייתי רוצה להביא בחשבון את כל האפשרויות האפשריות. חייבת להיות מפקחת אחר עם שם דומה איכויות, ואני רוצה חנות סביב הראשון. מעולם לא היה ספק כי 226BW היה הולך להיות אופציה, ושם עדיין אין ספק. אבל אני רוצה לראות מה הייתם צריכים לבחור אם לא יכלו לקבל את המסך.
Old 4 מרס 2008, 22:06
קבוצת תורמים

אני broadened שלי חיפוש אופקים קצת. ואני כבר נמצא כי יש אלטרנטיבה, אם כי אני לא יודע אם זה יהיה טוב באותה מידה כמו.

זהו 206BW במקום ה 226BW. 2 אינץ 'הבדל, אבל אני לא יודע מספיק על שאר מפרט כדי לקבוע אם הוא שווה או לא.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095

סביר להניח זול יותר אם כי 40 $. אני מניח את מה שאני מבקש הוא .... אם אני בסופו של דבר לרכוש במקום זה, אני הולך להיות שביקשו היה לי הלכו על אחד גדול?

שם צריך להיות גורם אחר להבחין כי גילוח מחוץ לאלה של 40 $ דולר. כדי להאיר לי בבקשה:)
Old 5 מרס 2008, 01:55
מנהל קבוצת

עבור $ 40 ההבדל רק הייתי מקבל את אחת גדולה.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך עזרה חבר 'ה! כנראה נוחה תקן-מישהו יודע צג כבלים? marsh342 כרטיסי מסך & Monitors 6 -10 יולי 2009 16:26
צריך קצת עזרה לבחור. PaintbalPunk 79 כללי חומרה צ 'אט 10 -27 דצמבר 2008 17:10
צריך עזרה מהירה לבחירת A צג LCD! אנא עזור PaintbalPunk 79 כרטיסי מסך & Monitors 3 11th דצמבר 2008 20:57
כל צג גדול יותר הצעות? AMD4LIFE כרטיסי מסך & Monitors 1 31 דצמבר 2007 13:40
הזכות לבחור PSU KillerXL5 מקרים & ספקי כוח 5 9th נובמבר 2007 21:58
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.