![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ATSAKOMYBĖS: Jokiu būdu aš turiu pinigų įsigyti vieną dabar. Aš tiesiog pasirenkant vieną iš kaip "Aš nustačiau mano taikikliai šiame viename" tipo sandoris, o tada siekti, kad kainos. Please don't sąrašas kaina po MIR, nes arba taip, aš vis tiek į priekį visą kainą, ir todėl ji gali būti klaidinantis.
Gerai, kad dabar turiu, kad iš kelio, aš ieškau galiausiai įsigyti gana padoriai dydžio monitorių. Aš žiūrėdamas į monitorių, yra maždaug 22 colių. Galima sakyti, I'm going šiek tiek už borto, tačiau aš jau pilamas mano širdį ir sielą į savo bokštą ir jos turinys. Taigi siekiant komplimentą ji, norėčiau gražus ir Šeikas ekrane. Aš tiesiog keli nurodymai, ir aš nesu tikras, ar visi jie būtų praktiški, todėl prašome paskambinti man ant jų, nes aš nenoriu dirbti, kas nėra verta mano laiko. Vienas sako nurodymai yra labai mažas reakcijos laikas. Jei aš neklystu, kad paprasčiausiai tai, kaip greitai vaizdas pasireiškia perduodamas į ekraną, ir per mažas reakcijos laikas, tai liudija lygesnis ieškote srautas vaizdus. Please correct me if I'm wrong, kaip aš žinau labai mažai atsižvelgiant į ekranus. Kitas dalykas, kad aš žymiai labiau, kad ekranas yra juoda, ir kad maitinimo mygtuką būti dėl ekrano priekyje. Su laiku, ji yra juoda, 99% mano bokštas ir periferinių įrenginių, įskaitant savo garsiakalbių sistema, yra juodas. Norėčiau turėti tam tikrą vienodumą į jį. Ir kaip dėl maitinimo mygtuką, ir tokia, aš tik jį rasti absoliučiai kvailas, kad norite įtraukti tokius svarbius mygtuką, esantį ant galinio skydo. Tai tikriausiai erzina mane labai greitai, ir ji taip pat veda prie palikti dėmių iš rankų ir rankas ant ekrano potencialas. Jūs žinote ... Pavyzdžiui, jeigu, kad mano brolis ar kažkas dėl čia, ir jie išeina jį įjungti ir poilsio savo nykščio ir palmės ant priekio, nes jos jį įjungti .... Be to, aš šiek tiek Obsesinis jei turite dar nepastebėjau hahah ... O svarbiausia, I don't wanna get screwed. Aš nuolat pasirodo 22inch monitoriai pardavimu gerokai daugiau negu 350 $ Bucks tik todėl, kad jie turi ypatingą stendas, ar jie su vidinį garsiakalbių sistema ar kažkas panašaus, kad juokinga. Aš jau turiu išsikišimų, ir man neduoda dvi s *** s, jeigu jį galima reguliuoti aukštyn, žemyn, į kairę dešinę, ir leidžia man pamatyti tai puikiai, net jei jis mano prakeiktas lubas. Man nereikia nieko ypatingo. It's just gotta atrodo gražūs ir dirbti gerai ir sutikti pirmiau. Tiesiog tolesnių paaiškinimų, taip aš nustačiau mano taikikliai ant monitoriaus ir jo kainą, bet pigiau niekada blogai. Be to, jei skirtumas yra tai, kad yra 21 colių, arba ką nors didesnę ar mažesnę, I don't really care, jei tai tik colių arba du. Feel free to post bet ir visi galimi kandidatai, ir padaryti ją atveju, kaip jau minėjau anksčiau, prašome apšviesti mane dar apie monitorius ir kokia aspektus reikėtų atkreipti dėmesį. Visi tyrimai I've been doing buvo apie newegg.com. Tai jau būtų malonu, kad jį iš ten, tačiau vėlgi, jei ji gera idėja, bet tai kitoje svetainėje, tai greičiausiai nekels jokių problemų man. Mano sistema: Ezekiel
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sveiki, norėčiau eiti su Samsung 226BW iš kiaušinių, kaip galite pamatyti žemiau jo nuotrauka buvo priekyje mygtukas:)
Kaip atsako laikas, kuo mažesnis skaičius, tuo geriau, visi taškai ant lcd yra šiek tiek elektrodų, kad prireiks laiko pakeisti, todėl, jei reakcijos laikas yra šiukšlės, kai perkėlė savo žymeklį visame ekrane galėtumėte gauti kinda neryškus poveikis po po to, kai žinau kaip "dvigubas" Jūs taip pat pastebėsite šešėlius, kai lošimų ar galbūt Filmai Tai puikus monitorius ir turėjo krovinius Didžiosios Apžvalgos visoje lenta Jo juoda ant priekinio mygtuką, geros kokybės ir kainuoja mažiau nei 350 $ You cant go wrong with this one ![]()
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai iš tikrųjų buvo viena iš pirmųjų tuos Žiūrėjau. Man patinka kaip jis atrodo, o 2 milisekundžių yra labai gražus. Aš tik maža miffed apie 309,99 kainą. Man buvo pasakyta, kad galima rasti Nicos ekranas, kaip, kad už ne mažiau kaip 230. Taigi kodėl aš šiek tiek kairę 226BW kaip antrinis variantas. Jei tai tiesiog neįmanoma rasti tik vieną, kaip gražus, jis greičiausiai bus perkelti iš antrinių į pirminę.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš, kad tiksliai kontroliuoti .....
Manau, kad tai labai gera kaina už ką jūs gaunate ...
|
|
|||
|
|||
|
Kad ir kaip ten bebūtų, norėčiau apsvarstyti visus galimus variantus. Turi būti kitas stebi ten su panašiomis savybėmis, ir aš norėčiau išsirinkti pirma. Čia niekada nebuvo abejonių, kad 226BW buvo bus galimybe, ir ten dar nėra abejonių. Bet aš norėčiau pamatyti, kas jums reikės surinkti, jei jums nepavyko gauti šio monitoriaus.
|
|
|
|||
|
|||
|
I išplėtė mano akiratį paiešką truputį. ir mes pastebėjome, kad yra alternatyva, nors aš nežinau, jei ji bus vienodai kaip gera.
tai 206BW vietoj 226BW. 2 colio skirtumas, bet aš nieko nežinome apie Specifikacijos poilsio nustatyti, jei jis lygus, ar ne. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095 tai gerai 40 $ pigiau nors. I guess what I'm asking is .... jei aš galų gale pirkti šį, o ne, aš bus norinčių I had gone už daugiau? ten turi būti šiek tiek kitų skiriamųjų koeficientas tai skutimosi prie tų $ 40 dolerių. todėl prašome apšviesti mane:) |
|
|
|||
|
|||
|
Už 40 $ skirtumas aš tiesiog gauti didesnį vieną.