![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATRUNA: Nekādā ziņā man nav naudas pirkšanas vienu jau tagad. Es esmu vienkārši izvēloties vienu no kā "I'll kas mani pamana par šo vienu" tipa darījuma un pēc tam censties minēto cenu. Lūdzu, nav uzskaitītas cenu pēc MIR jo vai nu tā, man vēl ir priekšā pilna cena, un tādēļ var būt maldinoša.
Nu tagad, kad esmu, ka no tā, es skatos beidzot iegādāties diezgan pieklājīgi lieluma monitoru. Es meklēju stājas uzraudzīt, ir aptuveni 22 cm. Jūs varētu teikt, es eju mazliet aiz borta, bet es jau ielej mana sirds un dvēsele manā tornis un tās saturu. Tāpēc, lai komplimentu, es gribētu jauku un sheik ekrāna. Man vienkārši ir maz pieņēmumiem, un es neesmu pārliecināts, vai visas no tām ir praktiski iespējams, tādēļ, lūdzu, nekautrējieties aicināt mani uz viņiem, jo es nevēlos, lai sasniegtu kaut ko, ka nav vērts manu laiku. Viens no minētās pieņēmumiem ir ļoti zems reakcijas laiks. Ja es nemaldos, tas vienkārši nozīmē, cik ātri attēls kļūst izlaisti uz ekrāna, un ar mazu atbildes laiku, tas rada raitāku meklē plūsmu attēlus. Lūdzu, izlabojiet mani, ja es kļūdos, kā es zinu ļoti maz attiecībā uz ekrāniem. Vēl viena lieta, ko es gribētu ievērojami labāk ir tas, ka ekrāns ir melnā krāsā, un ka barošanas pogas būt priekšā ekrānam. Kas attiecas uz tā melnā, 99% no mana torņa un perifērijas ierīces, ieskaitot manu skaļruņu sistēmā, ir melns. Es gribētu būt zināma vienveidība uz to. Un kā ar barošanas pogas un tādas, es uzskatu par absolūti stulba, ka jūs vēlaties īstenot šādu svarīgu pogu uz aizmugures paneļa. Tas būs iespējams, traucēt man ļoti ātri, un tas arī rada potenciālu, atstājot smudges no pirksti un rokas uz ekrāna. Jūs zināt ... Piemēram, ja es let mans brālis vai kāds cits šeit, un viņi iet, lai to ieslēgtu, un atpūta to īkšķi un plaukstu uz priekšā, jo tie aiziet, lai to ieslēgtu .... Arī es esmu mazliet obsessive, ja neesat pamanījuši hahah ... Un pats galvenais, es nevēlos saņemt ieskrūvē. Es turpinu redzēt 22inch monitoriem pārdošanu krietni virs $ 350 dolāriem tikai tāpēc, ka viņiem ir īpaša statīva, vai tie nāk ar uzcelta skaļruņu sistēma vai kaut kas smieklīgi tāpat. Man jau ir skaļruņi, un es nedod divas s *** s, ja to var regulēt uz augšu, uz leju, pa kreisi pa labi un ļauj man redzēt to pilnībā, pat ja tas ir par manu damn griestiem. Man nevajag kaut ko īpašu. Tā ir tikai gotta izskatās jauki un strādā labi un samierināties iepriekšminētā. Tikai papildu paskaidrojumus, jā, es ņemšu, kas mani pamana uz uzraudzīt un tā cena, bet lētāk nekad nav slikta lieta. Arī tad, ja atšķirība ir tā, ka tas ir 21 collas, vai kaut ko mazāku vai lielāku, man nav īsti aprūpi, ja tas ir tikai collu vai divi. Jūtieties brīvi ievietot jebkurus un visus iespējamos kandidātus, un dara lietas tā, kā es iepriekš minēju, lūdzu, apgaismo mani tālāk par monitoru un kādi aspekti meklēt. Visi pētījumi Esmu bijis darīt ir bijis newegg.com. Tas lūdzu ir jauki, lai tas no turienes, bet atkal, ja tas ir labs darījums, bet tas ir citā tīmekļa vietnē, tas visticamāk neradīs nekādas problēmas man. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki, es gribētu iet ar Samsung 226BW no olu, kā jūs varat redzēt attēlā zemāk ir pogas priekšā:) Kas attiecas uz reakcijas laiku, mazāku numuru labāk visiem pikseļiem uz lcd ir maz elektrodiem, vajadzīgs laiks pārmaiņām, tādēļ, ja reakcijas laiks ir muļķības, kad tu pārvieto savu rādītājs visā ekrānā jūs varētu saņemt kinda blurry efekts šādi pēc tam, kad zināt, kā "dubultattēlu" Jūs arī paziņojums dubultattēlu kad azartspēļu vai, iespējams skatīties filmas Tas ir liels uzraudzīt, un tā ir slodze liela pārskatīšanas visā kuģa Tā melnā ir pogu priekšpusē, laba kvalitāte un izmaksas ir mazāk nekā 350 $ You cant go wrong with this one ![]()
|
| |||
| |||
| Tas bija tiešām ļoti pirmais no tiem, es biju meklē. Man patīk kā tas izskatās, un 2 milisekundes ir ļoti jauki. Es esmu tikai mazliet miffed par 309,99 cenu fràzi. Man teica, ka ir iespējams atrast jauku ekrāna, piemēram, ka tik zemas, cik 230. Tātad, kāpēc es nedaudz pa kreisi 226BW kā sekundāro variantu. Ja tas vienkārši nav iespējams atrast vienu tikpat jauka, tad tas būs iespējams pāriet no vidusskolas uz primāro. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir, ka precīzi kontrolēt ..... Es domāju, ka tā ir ļoti laba cena, ko Jūs saņemat ...
|
| |||
| |||
| Lai būtu kā būdams, es vēlētos apsvērt visus iespējamos variantus. Ir jābūt citiem monitoriem, kas tur ar līdzīgām īpašībām, un es gribētu iepirkties pirmās. Nekad nav bijis šaubu, ka 226BW bija būs iespēja, un tur joprojām nav šaubu. Bet es gribētu redzēt, ko jūs būtu palielinājies, ja tu būtu spējīgs, lai iegūtu šo monitoru. |
|
| |||
| |||
| i paplašinātas meklēšanas redzesloku mazliet. un es esam noskaidrojuši, ka tur ir alternatīva, bet es nezinu, ja tas būs tikpat labs. tas 206BW vietā 226BW. 2 collas starpību, bet es nezinu pietiekami daudz par pārējo specs, lai noteiktu, vai tā ir vienāda ar vai ne. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095 tas ir labs 40 $ lētāk though. Es domāju, ko es esmu jautā ir .... ja es beigās Iegādājoties šo vietā es būs vēlas man bija devušies uz lielākiem one? tur ir dažas citas atšķirības faktoru, kas ir skūšanās pie tiem 40 $ dolāru. tāpēc, lūdzu, apgaismo mani:) |
|
| |||
| |||
| 40 $ starpība es vēlētos saņemt lielāku vienu.
__________________ serverguy |