rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Potrzebujesz pomocy picking monitora. Sugestie chłopaki? :)

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 marca 2008, 21:30
Grupa dawcy

Default Potrzebujesz pomocy picking monitora. Sugestie chłopaki? :)

DISCLAIMER: Wcale nie mam pieniędzy na zakup jeden right now. Ja po prostu wybranie jednego jako "I'll ustawić zabytków w tym jeden rodzaj transakcji, a następnie dążyć do tej ceny. Proszę nie wykaz cen po MIR, ponieważ albo sposób, mam jeszcze do przodu pełną cenę, a zatem może być mylące.

Dobrze, że teraz mam że nie po drodze, I'm looking ostatecznie do zakupu dość przyzwoicie wielkości monitora. I'm looking do monitora to około 22 cm. Można powiedzieć, I'm going trochę za burtę, ale już wylana serce i duszę moją do mojej wieży i jego zawartość. Zatem w celu uzupełnienie go, chcę miły i szejk ekranie.

I tylko kilka zastrzeżeń, i nie jestem pewien, czy wszystkie z nich są praktyczne, więc proszę do mnie na nich, jak nie chcę, aby kontynuować wszystko, co nie jest wart mojego czasu.

Jednym z wymienionego postanowienia jest bardzo niski czas reakcji. Jeśli się nie mylę, to oznacza po prostu, jak szybko zostanie przekierowane obraz na ekranie, a także poprzez niski czas reakcji, to przedstawia się gładsze strumień obrazów. Please correct me if I'm wrong co wiem bardzo niewiele w zakresie ekranach.

Inną rzeczą, że będę znacznie wolą jest, że ekran jest czarny, a przycisk zasilania na przedniej części ekranu. W odniesieniu do jego czarnej, 99% mojej wieży i peryferyjnych, w tym mój system głośników, są czarne. Chciałbym mieć jakieś jednolitości do niego. A co do przycisk zasilania i takie, po prostu go znaleźć absolutnie głupi, że możesz umieścić tak ważnym przycisku na panelu tylnym panelu. Będzie ona prawdopodobnie annoy mi bardzo szybko, a także prowadzi do możliwości pozostawienia od śladami palców i dłoni na ekranie. Wiesz ... na przykład, jeśli mój brat lub niech ktoś tutaj, a oni go, aby go włączyć, a reszta ich kciuka i palmy z przodu, jak wychodzą, aby go włączyć ....

Również jestem trochę obsesyjne w przypadku you haven't noticed hahah ...

A co najważniejsze, nie chcę się wkręca. Wciąż widzę 22inch monitory do sprzedaży znacznie powyżej 350 dolarów dolarów tylko dlatego, że posiadają one specjalne stoisko, lub pochodzą z wbudowanego w system głośników lub coś podobnego, że śmieszne. Mam już głośniki, a ja nie dają dwa s *** y, jeżeli może być skorygowana w górę, w dół, w lewo w prawo, i pozwala mi to doskonale nawet jeśli jest to w mojej damn pułapu. Nie potrzebuję niczego specjalnego. It's just gotta wyglądają miło i przyjemnie i acquiesce pracy ww.

Tylko dla dalszego wyjaśnienia, tak I'll ustawić zabytków na monitorze i jej ceny, ale taniej nie jest zła rzecz. Ponadto, jeżeli rozbieżność jest, że 21 cali, albo coś mniejszego lub większego, I don't really care if it's just cala lub dwa. Feel free to po wszystkich potencjalnych kandydatów, i sprawa o to, jak już wspomniałem wcześniej, proszę mnie oświecić o kolejne monitory i jakie aspekty poszukiwania.

Wszystkie badania I've been doing została na newegg.com. It'd be nice zamówić go stamtąd, ale znowu, czy to dobrze, ale na innej stronie, to prawdopodobnie nie będzie stanowić żadnego problemu dla mnie.

My System: Ezechiela

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Płyta główna:
MSI P-35 Neo Combo chipsetem
Pamięć RAM:
2 koncerty G. Skill DDR2 800MHz
Karta graficzna (y):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Karta dźwiękowa:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
160 kabriolet SATA dysk Western Digital
Optical Drive (s):
ASUS CD-ROM 16x DVD-RW combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster przypadku Antec Earthwatts 500W
Chłodzenie:
3x stanie 120 fanów, 1 zasobów procesora wentylator
Sieć / Internet:
Brighthouse Kabel 1MB / s
Monitor (y):
22 calowy panoramiczny Samsung
Operating System (-y):
Windows XP Pro SP2
Old 4 marca 2008, 01:53
Moderator grupy

Hi, I would go z Samsung 226BW z jaj, jak widać na zdjęciu poniżej ma przycisku z przodu:)
Jeśli chodzi o czas reakcji, tym mniejszy numer, tym lepiej, wszystkie piksele na lcd są elektrody, które mają niewiele czasu na zmiany, więc jeśli czas reakcji jest śmieci, kiedy przeniósł swój wskaźnik na ekranie będzie można uzyskać efekt kinda rozmyte Następujące po tym wiedzieć "ghosting"
Możesz również zauważyć ghosting przy grach lub ewentualnie oglądania filmów

To wielki monitor i miał duże ciężary recenzje na całym pokładzie

Jego czarny ma przycisku na przednim panelu, dobrej jakości i kosztów mniej niż 350 dolarów

You cant go wrong with this one

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 4 marca 2008, 10:52
Grupa dawcy

To było w rzeczywistości pierwszy jeden z nich byłem patrząc na. Kocham jak to wygląda, i 2 milisekund jest bardzo miłe. I'm just a little miffed o cenie 309,99 tag. Powiedziano mi, że możliwe jest znalezienie ekranie jak miło, że tak niskie, jak to 230. Dlatego też, dlaczego opuścił nieco 226BW jako wtórne opcję. Jeśli to jest po prostu nie można znaleźć tak miło, to prawdopodobnie przenieść z surowców wtórnych.
Old 4 marca 2008, 11:24
Moderator grupy

Mam że dokładne monitorowanie .....

Myślę, że jest bardzo dobrą cenę za to, co masz ...

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 4 marca 2008, 14:01
Grupa dawcy

Że być może, chciałbym rozważyć wszystkie możliwe opcje. Nie musi być tam inne monitory o podobnych cechach i Chciałbym najpierw rozejrzeć. Tam nigdy nie było wątpliwości, że był 226BW będzie opcja, i nadal ma wątpliwości. Ale chcę zobaczyć, co to masz zrywane, jeśli nie udało się uzyskać tego monitora.
Old 4 marca 2008, 22:06
Grupa dawcy

i poszerzył moje horyzonty wyszukiwania trochę. I've i stwierdził, że istnieje alternatywa, choć nie wiem, czy to będzie równie dobra.

jest to 206BW zamiast do 226BW. 2 cale różnicy, ale nie wiem wystarczająco dużo na temat pozostałej części specyfikacji w celu ustalenia, czy jest równa, czy też nie.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095

it's a good 40 dolarów choć tańsze. I guess what I'm asking jest .... gdybym koniec zakupów, zamiast tego, czy będzie miał pragnące i poszedł za jeden większy?

musi być jakiś inny czynnik odróżniający to golenia wyłączyć te 40 dolarów dolarów. więc proszę mnie oświecić:)
Old 5 marca 2008, 01:55
Moderator grupy

Do 40 dolarów różnicy Chciałbym po prostu uzyskać większy jeden.

Reply

Register

Zakładki