mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Aveţi nevoie de ajutor pentru a alege un monitor. Sugestii pentru baieti? :)

Reply

Thread Tools
Old 3 martie 2008, 21:30
Grupul de donator

Default Aveţi nevoie de ajutor pentru a alege un monitor. Sugestii pentru baieti? :)

Disclaimer: Prin nu am bani pentru achiziţionarea de una chiar acum. Sunt pur şi simplu ca o sa iau o "Voi stabili meu atracţii pe această un" tip de afacere, şi apoi scopul pentru care preţul. Vă rugăm să nu lista de preţ după MIR, deoarece nici un fel, eu încă mai au în faţă de preţul întreg şi, prin urmare, aceasta poate fi înşelătoare.

Ei bine, acum că am că la o parte, Caut, eventual, de a achiziţiona un monitor de dimensiuni destul de decent. Am căutat într-un monitor care este de aproximativ 22 de centimetri. Ai putea spune voi un pic cam mare, dar deja am turnat-mi inima şi sufletul meu în turn, iar conţinutul său. Deci, în scopul de a compliment aceasta, am dori-o frumoasă şi seic ecran.

Am doar câteva prevederi, şi nu sunt sigur dacă toate dintre ele sunt practice, aşa încât vă rugăm să nu ezitaţi să sunaţi-mă pe ele, ca nu vreau să urmărească ceva care nu este în valoare de timpul meu.

Una dintre prevederile spus este un timp de răspuns foarte redus. Dacă nu mă înşel, înseamnă că pur şi simplu cât de repede imaginea devine finale la ecran, şi printr-un timp de răspuns redus, prezinta un fine căutaţi flux de imagini. Vă rugăm să corectaţi-mă dacă am greşit ştiu foarte puţin din punct de vedere al ecrane.

Un alt lucru pe care aş prefera grozav este că ecranul este negru, şi că ajutorul butonului de alimentare, fie pe partea din faţă a ecranului. În ceea ce priveşte a fi negru, de 99% din turnul meu şi periferice, inclusiv a mea vorbitor de sistem, sunt negru. Aş dori să fac nişte uniformitate la acesta. Si pentru ca puterea de buton şi astfel, am gasit-o absolut stupid pe care le-ar pune o astfel de important buton de pe partea din spate a panoului. Este, probabil, se va plictisi de mine foarte repede, şi se duce, de asemenea, la potenţialul de a pleca smudges degetele de la mâini şi de pe ecran. Stii ... de exemplu, dacă l-am lăsat pe fratele meu sau de altcineva pe aici, şi au dus-o la rândul său, iar restul de degetul mare şi de palmier de pe fata ca se duc pentru a activa pe ....

De asemenea, sunt un pic obsesiv, în cazul în care nu aţi observat hahah ...

Si cel mai important, nu vreau să-a stricat. Mă tot vedem 22inch monitoare vinde pentru mai bine de mai sus $ 350 de dolari doar pentru că ei au un stand special, sau au venit cu un difuzor încorporat în sistem, sau ceva de genul asta ridicol. Am deja vorbitori, iar eu nu dau doi s *** e în cazul în care acesta poate fi ajustat în sus, în jos, stanga dreapta, şi vă permite-mi vad perfect, chiar dacă este al naibii de pe tavan. Nu am nevoie de nimic special. E doar trebuie sa arati bine si frumos şi consimţi la locul de muncă menţionate anterior.

Doar pentru clarificări suplimentare, da-mi voi stabili atracţii de pe monitor şi preţul acestuia, mai ieftin, dar nu este niciodată un lucru rău. De asemenea, dacă diferenţa este că e 21 inch, sau ceva mai mic sau mai mare, eu nu prea pasa daca este doar un centimetru sau doi. Simţiţi-vă liber pentru a posta orice fel de potenţiali candidaţi, şi a face un caz de ea, şi după cum am menţionat mai devreme, te rog explica-mi mai multe despre monitorizează şi ce aspecte să caute.

Toate de cercetare l-am făcut a fost pe newegg.com. Aceasta ar fi frumos să-l de la scopul de acolo, dar, din nou, dacă este o afacere bună, dar este pe un alt site, este probabil ca nu va pune nici o problemă pentru mine.

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 4 martie 2008, 01:53
Moderator Group

Default Aveţi nevoie de ajutor pentru a alege un monitor. Sugestii pentru baieti? :)

Bună, aş merge cu Samsung 226BW de la ou, după cum puteţi vedea în imaginea de mai jos le-a pe butonul de la fata:)
În ceea ce priveşte timpul de răspuns, mai mici, numărul de mai bine, tot de la pixeli pe un LCD sunt puţin electrozi care ia timp să se schimbe, astfel încât în cazul în care timpul de răspuns este de gunoi, atunci când te-ai mutat indicatorul pe ecran te-ar lua un fel de neclare efect următoarele după ce stii ca "ghosting"
Aveţi, de asemenea, anunţul de participare, atunci când ghosting sau, eventual, uitam de jocuri, filme

Acesta este un mare monitor şi a avut sarcini de mare revizuiri peste bord

Său negru a unui buton de pe front, de bună calitate şi costuri mai mici de 350 dolari

Tu cant merge în neregulă cu asta

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 4 martie 2008, 10:52
Grupul de donator

Asta a fost, de fapt, chiar primul-una din cele M-am uitat la. Îmi place cum arată, şi 2 milisecunde, este foarte frumos. Sunt doar un pic bosumflat despre 309.99 preţ tag. Mi sa spus că este posibil de a găsi un frumos ecran de genul asta pentru cele mai mici pe care 230. De aceea, de ce am plecat de la 226BW oarecum ca o opţiune secundară. Daca este posibil, nu doar pentru a găsi un fel de frumos, atunci probabil ca se va muta de la secundar la primar.
Old 4 martie 2008, 11:24
Moderator Group

Am exact ce monitor .....

Cred că este un foarte bun pret pentru ceea ce ai ...

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 4 martie 2008, 14:01
Grupul de donator

Fie că s-ar putea ca, aş vrea să ia în considerare toate opţiunile posibile. Trebuie să existe alte monitoare acolo cu calitati similare, şi aş dori să jurul primul magazin. Nu a fost niciodată o îndoială că 226BW a fost o să fie o opţiune, şi de acolo mai este nici o îndoială. Dar Aş dori să văd ceea ce ar fi ales dacă au fost în imposibilitatea de a obţine acest monitor.
Old 4 martie 2008, 22:06
Grupul de donator

am lărgit orizonturile căutare un pic. şi am constatat că există o alternativă, deşi nu ştiu dacă va fi la fel de fel de bun.

Este scris în 206BW loc de 226BW. 2 inch diferenţa, dar nu ştiu suficient de multe despre restul de specificatiile pentru a determina dacă este egală sau nu.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095

Este un bun 40 dolari mai ieftin totusi. Cred ca ceea ce am cer este .... daca am termina de achiziţie acest loc, i-am de gând să i se doresc a plecat pentru o mai mare?

Acesta trebuie sa fie un alt factor care distinctiv al ras de pe aceste $ 40 de dolari. aşa încât vă rugăm să-mi explica:)
Old 5 martie 2008, 01:55
Moderator Group

Pentru 40 dolari diferenţa Aş lua doar de o mai mare.

Reply

Register

Marcaje