menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Potrebujete pomoc trhanie monitora. Návrhy chlapi? :)

Reply

Thread Tools
Old 3.marca 2008, 21:30
Darcu Skupina

Default Potrebujete pomoc trhanie monitora. Návrhy chlapi? :)

UPOZORNENIE: V žiadnom prípade môžem mať peniaze na nákup jedna hned. Som jednoducho trhanie jedna ako "uvidíme Moja pamiatky na túto" typ riešenia, a potom sa zameriavajú na uvedené ceny. Prosím, nezadávajte cenu po MIR, pretože v oboch smeroch, som ešte pred plnú cenu, a preto môže byť zavádzajúce.

No, teraz, že som, že zo spôsobu, Hľadám ku kúpe nakoniec pomerne slušne veľký monitor. Hľadám do monitora, ktorý je približne 22 centimetrov. Mohli by ste povedať budu trochu cez palubu, ale já už líval moje srdce a duša sa mi do veže a jeho obsah. Tak, aby sa jej kompliment, já bych pekne a šejk obrazovke.

Mám len pár podmienok, a já si nejsem jistá, ak by všetky z nich sú praktické, tak neváhajte, zavolajte mi na nich, pretože nechcem, aby pokračovala nič nestojí za to, že môj čas.

Jedným z uvedeného ustanovenia, je veľmi nízkou dobou odozvy. Ak som nemala mylne, že jednoducho znamená, ako rýchlo sa obraz sádkované na obrazovku, a cez nízku dobu odozvy, ktoré predstavuje hladšieho hľadáte prúd obrazov. Prosím, opravte ma, či som zle, pokiaľ viem, len veľmi málo, pokiaľ ide o obrazoviek.

Iná vec, že by som najradšej ďaleko je, že obrazovka je čierna, a že je tlačidlo napájania na prednej strane obrazovky. S ohľadom na skutočnosť, že je čierna, 99% z mojich rozhľadňa a periférnych zariadení, vrátane mojich reproduktorový systém, sú čierne. Chcela by som mať nejaké uniformity k nej. A pokiaľ ide o vypínače a taká som to naprosto stupidní, že by ste takéto dôležité tlačidlo na zadnej strane panelu. Bude pravdepodobne obtěžují mňa veľmi rýchlo, a to tiež vedie k možnosti odchodu smudges z prstov a dlaní na obrazovke. Viete ... napríklad keď nechť môj brat alebo niekto iný na tú, a idú ju, a zvyšok ich palec a dlaň na prednej strane, pretože ísť do zapnite ju ....

Tiež som trochu obsedantní v prípade, že ste zatiaľ zaznamenali hahah ...

A čo je najdôležitejšie, nechci nervovat. Pořád vidíte 22inch monitory pre predaj i vyššie $ 350 dolárov len preto, že majú špeciálny stojan, alebo prichádzajú s postavená v reproduktora alebo směšné niečo takého. Já už mám reproduktory a já nedávajú dva s *** y keď môže byť upravená hore, dole, doľava doprava, a umožňuje mi vidieť perfektne aj keď je to na moje stropu. I nepotrebujete nič špeciálneho. Je to prostě musím vyzerať hezky a práce pekne a zmieriť sa s vyššie uvedeným.

Len pre ďalšie objasnenie, áno uvidíme Moja pamiatky na monitore a jeho cena, ale lacnejšie je nikdy zlé. Aj v prípade, že rozdiel je v tom, že je to 21 centimetrov, alebo niečo menšie alebo väčšie, Nechcem really starostlivosti, ak je to len jeden alebo dva palce. Neváhajte a po všetkých možných kandidátov, a aby sa pre to, ako som sa zmienil vyššie, prosím informovať mne o ďalšie monitory a aké aspekty hľadať.

Všetky výskumné Bol som robiť bol na newegg.com. To bych byť príjemný až k Aby to tam, ale znovu, keď je to dobré riešenie, ale to je na iné internetové stránky, je pravdepodobne nebudú predstavovať nejaký problém so mnou.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 4 marec 2008, 01:53
Moderátor skupiny

Ahoj, já bych ísť s Samsung 226BW z vajec, ako vidíte na obrázku nižšie je tlačidlo na prednej:)
Pokiaľ ide o lehotu na odpoveď, menšie číslo, tým lepšie, všetky pixelov na LCD sú malé elektródy, ktoré sa čas na zmenu, takže v prípade, že čas odozvy je nezmysel, keď ste sa vaša ukazovadlo okolo obrazovky by ste si trochu rozmazaný efekt nasledujúceho po jeho známy ako "ghosting"
Ty by tiež oznámenie na ghosting pri hraní hier, prípadne sledovanie filmov

To je veľký monitor a má spoustu skvelé recenzia plošne

Jej čierne má tlačidlo na prednej strane, kvalitný a stojí menej ako 350 dolárov

Ty prevýšenia pokazí sa tahle

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 4 marec 2008, 10:52
Darcu Skupina

To bolo v skutočnosti úplne prvý jeden z nich som sa pozeráte. Miluju, ako to vyzerá, a 2 milisekundy je veľmi pekný. Som len trochu urazený o 309,99 uvedenie ceny. Povedali mi, že je možné nájsť peknú obrazovku, ako že za tak nízke, ako 230. Z tohto dôvodu, prečo som niečo opustila 226BW ako sekundárnu možnosť. Ak je to len možné nájsť len ako príjemné, potom to bude pravdepodobne pohybovať od sekundárny primárny.
Old 4 marec 2008, 11:24
Moderátor skupiny

Som, že presné sledovanie .....

Myslím, že je to veľmi dobrá cena za to, čo dostanete ...

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 4 marec 2008, 14:01
Darcu Skupina

Nech je to akokoľvek, chtěl bych, aby zvážili všetky možné varianty. Musia existovať iné monitory tam sa podobné vlastnosti, a já bych sa porozhliadnuť po prvej. Nebol nikdy pochýb o tom, že bol 226BW bude voľba, a napriek tomu nie je pochýb. Ale já bych chtěl vidieť, čo by ste si vybral, ak ste neboli schopní dostať tento monitor.
Old 4 marec 2008, 22:06
Darcu Skupina

rozšírený aj moje vyhľadávanie obzory trochu. a ja som zistila, že existuje alternatíva, i když nevím, jestli je to bude rovnako dobré.

je to 206BW miesto v 226BW. 2 palce rozdiel, ale nevím dost o zvyšok sa parametre a zistiť, či je to ten istý alebo nie.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095

je to dobrý keď 40 dolárov lacnejšie. Myslím, že to, čo som požiadala je .... aj keď nakoniec namiesto nákupu, mám bude chcú i šel za väčšiu?

tam musí byť nejaký iný rozlišovací faktor, ktorý je z tých holení $ 40 dolárov. Pouc ma, tak sa prosím:)
Old 5.března 2008, 01:55
Moderátor skupiny

Za 40 dolárov rozdiel bych len získať väčší.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Need Help Chlapci! Pravdepodobne Easy-Fix ktokoľvek Know Monitor Káble? marsh342 Graphics Cards & Monitory 6 10. júl 2009 16:26
Potřebuješ pomoct Zhromažďujeme. PaintbalPunk 79 Všeobecné Hardware Chat 10 27. decembra 2008 17:10
Rýchla pomoc potrebujú Na výber LCD monitor! Prosím pomôžte PaintbalPunk 79 Graphics Cards & Monitory 3 11. december 2008 20:57
Akékoľvek Bigger Monitor podnety? AMD4LIFE Graphics Cards & Monitory 1 31. decembra 2007 13:40
Trhanie právo PSU KillerXL5 Prípady & Napájacie zdroje 5 9. novembra 2007 21:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.