![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дисцлаимер: Нипошто имам новца за куповину једне ригхт ноу. Ја сам једноставно један брање као "Ја ћу поставити мој поглед на ову једну" врсту посла, а онда је циљ да се за цену. Молимо не наводите цене након МИР, јер било тако, ја још увек морам испред пуну цену, и због тога могу бити погрешне.
Па, сад да сам да забити, Им 'хандсоме за евентуално купити прилично пристојно величине монитора. Тражим на монитору који је око 22 инча. Можда ћете рећи: идем мало ван, али сам већ лијевао моје срце и душа у моје куле и њен садржај. Дакле, како би се то комплимент, Хтео бих лепу и шеика екрана. ЈА праведан имати неколико одредби, па Им 'не сигуран ако сви од њих су практични, па вас молимо да слободно ме позовите на њима, јер не желим правити нешто што није вредно мог времена. Једна од одредби рекао је врло низак одзив време. Ако нисам у заблуди, да једноставно означава колико ће се брзо добије релаыед слику на екрану, и кроз ниску одзива, то представља ток глатко гледањем слике. Исправите ме ако сам криво што ја знам врло мало у смислу екранима. Још једна ствар коју бих неизмјерно волите је да се црни екран, и да се снагом дугме на предњој страни екрана. С обзиром на то да црне, 99% моје куле и периферних уређаја, укључујући и моје звучника систем, су црне. Хтела бих да имају неки једнообразности на њега. И као што је за власт дугме и таква, нисам га пронаћи апсолутно глупо да бих такав важан дугме на стражњем делу плоче. То ће вероватно сметати мене врло брзо, а исто тако доводи до потенцијал остављајући смудгес из прстију и руку на екрану. Знаш ... за пример, ако нека мој брат или неко други на овде и иду да би се то на, а остатак њихових палца и длана на предњој јер они иду да би се то на .... Такође сам мало опсесиван у случају да нисте приметили хахах ... И најважније, не желим добити пијан. Стално видим 22инцх монитори продаје за знатно изнад 350 $ крупна сачма праведан јер они имају посебан штанд, или они долазе са уграђеном у звучник систем смешан или нешто слично. Ја већ имам говорника, и не дајте два с *** е ако то може бити прилагођен горе, доле, лево десно, и омогућава ми је видети савршено, чак и ако је на мој проклети плафон. Не треба ми ништа посебно. То је само мораш изгледати лепо и лепо да раде и ацкуиесце горепоменуте. Само за додатно објашњење, да ћу поставити мој поглед на монитор и њена цена, АЛИ никад јефтинији је лоша ствар. Такође, ако је одступање је да је 21 инча, или нешто мање или веће, ја стварно не брига, ако је само један инц или два. Феел фрее то пост све потенцијалне кандидате, па случај за њега, и као што сам споменуо раније, молимо просвијећивати ме о даљим аспектима прати и оно што тражити. Сва истраживања Иве 'био догађај је на неуегг.цом. Било би лепо да се наручити од тамо, али опет, ако је добар посао, али је на другој уеб страници, то вероватно неће представљати неки проблем за мене. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок, ЈА ће ићи са Самсунг 226БУ из јаја, као што можете видети на слици испод њега је дугме на предњем:) Као одговор на време, мањи број на боље, све се пиксели на ЛЦД се мало електроде које време променити, па ако одговор је време кад сте се преселили смећа поставите курсор око екрану за добити кинд мутних ефекат следеће након што га знају као "гхостинг" Ви би такође приметити када гаминг гхостинг или евентуално гледање филмова Ово је одличан монитор и има хрпе великих рецензије преко пансион Његов црни има дугме на предњој страни, добар квалитет и трошкови мањи од 350 $ Те лицемјерје отићи у реду са овом једном ![]()
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| То је у ствари, први једна од оних сам био хандсоме код. Волим како то изгледа, и 2 милисекунди је јако лепо. Ја сам само мало миффед о цени 309,99 ознаку. Речено ми је да је могуће наћи леп екран као да је као ниска као и за 230. Дакле зашто сам нешто оставила 226БУ као секундарна могућност. Ако је не само могуће наћи само као један лијепи, онда ће се вероватно кретати из секундарног у примарни. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам тачно то монитор ..... Мислим да је то јако добра цена за оно што сте добили ...
|
| |||
| |||
| Било како она мај, желео бих да размотри све могуће опције. Мора постојати друге мониторе вани са сличним квалитетима, а ја бих трговине око прве. Тамо никада није био 226БУ сумње да је био идући да буде опцију, а ту још увек нема сумње. Али ја бих да видим шта би покупили ако сте били у могућности да бисте добили овај монитор. |
|
| |||
| |||
| и проширити хоризонту тражи моје мало. а ја сам пронашао да постоји алтернатива, али не знам ако ће бити једнако као и добар. Ит'с тхе 206БУ уместо на 226БУ. 2 инча разлика, али не знам довољно о остатку наочаре да би се утврдио је ли једнаки или не. хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16824001095 добра је $ 40 јефтинији ипак. И гуесс ухат И'м молећи се .... ако ја заврссити купили овај уместо тога, сам ће се желе ли отишао за већу један? ту мора бити неки други фактор који је препознатљив за бријање офф оних $ 40 долара. па вас молимо просвијећивати мене:) |
|
| |||
| |||
| За 40 $ разлика бих само добити већу један.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед Хелп Момци! Вероватно Еасы Фикс-било ко кноткле Монитор Каблови? | марсх342 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 10. јула 2009 16:26 |
| Требате помоћ брање. | ПаинтбалПунк 79 | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 27 децембар 2008 17:10 |
| Требате Брза помоћ на брање А ЛЦД монитор! Плеасе хелп | ПаинтбалПунк 79 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 децембар 2008 20:57 |
| Свеједно Већа Монитор Предлози? | АМД4ЛИФЕ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 31 децембар 2007 13:40 |
| Брање право псу | КиллерКСЛ5 | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 9 новембар 2007 21:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |