![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| YASAL UYARI: Hiçbir anlamı şu anda doğru bir satın alma için para var. Ben sadece, "Bu bir" anlaşma türünü, sonra da fiyat hedefleyen benim sights, ayarlamak edeceğiz bir çıkışı toplama duyuyorum. Çünkü her iki taraftan, yine cepheye tam fiyat var Lütfen MIR sonra, ve bu yüzden yanıltıcı olabilir fiyat listesi yoktur.
Evet, artık ben bu yolu olmasa da, sonunda oldukça iyi izlemek boyutlu satın almak için arıyorum var. Ben yaklaşık 22 inç bir monitör olarak arıyorum. Benim denize biraz olacak diyebilirsiniz, ama zaten benim kulesi ve içeriği içine benim canla döküp. Yani için iltifat olarak, bir hoş ve şeyh ekran istiyorum. Sadece birkaç hükümleri var ve emin değilim hepsi eğer ben o zamanlar önemli değildir şey devam etmek istemiyorum, çok mutlu onlara beni aramak için ücretsiz hissediyorum pratik vardır. Bir dedi hükümleri çok düşük tepki zamanı. Eğer yanlış değil, sadece ne kadar hızlı görüntü ekrana geçirilen, ulaşması ve düşük tepki süresi ile demektir, bu sunan bir yumuşak görünümlü görüntü akışı. Gibi ekranlar açısından çok az biliyorum ben yanlış yaşıyorum lütfen düzeltin. Başka bir şey, ben çok tercih ediyorum bu ekran ve siyah olmak güç düğmesine ekran önündeki olun. Bu konusunda, benim kulesi ve çevre, benim hoparlör sistemi de dahil olmak üzere% 99, siyah siyah olmak. Bunun için bazı birliğini almak istiyorum. Ve güç düğmesi ve bu, sadece onu bulmak için kesinlikle bir panelin arka böyle önemli bir düğme koymak ediyorum aptal. Muhtemelen çok çabuk beni rahatsız eden, ve de parmak ve elinden ekranda smudges gitmeyi potansiyel yol açar. Biliyorsun ... Örneğin, eğer izin kardeşim veya burada başka biri, ve bunu açmak gidin ve de .... bunu çevirmek gitmek ön üzerindeki parmak ve avuç içi dinlenme Ayrıca biraz obsesif yaşıyorum Eğer hahah farkında değil ... Ve en önemlisi, ben vidalanmış almak istemiyorum. Ben 22inch monitörler için $ 350 dolar oldukça üzerinde sadece özel bir standı var, ya da birlikte satış görmeye devam bir hoparlör sistemi ya da böyle saçma bulunur. Zaten hoparlörler var ve ben bu kadar ayarlanabilir ***, aşağı değil sağa sola İki belirtmezseniz, ve bana mükemmel olsa bile bu benim lanet tavanda bunu görmenizi sağlar. Hiçbir şey özel gerek yoktur. Sadece iyi bakmak lazım ve iyi iş ve anılan razı. Daha net olsun diye söylüyorum, evet ben monitör ve fiyatı, ancak ucuz benim sights, ayarlamak olacak kötü bir şey asla. Ayrıca, eğer fark bu 21 inç, ya da daha küçük veya daha büyük, eğer sadece bir veya iki inç's Gerçekten don't care's. Ücretsiz tüm potansiyel adayları ve bir durumda yapmak göndermeye ve hissedin olarak Önceden de bahsettiğim gibi, daha fazla izler ve beni aydınlatmak yönleri ne bakmak için lütfen. Ben yapıyor olduğunuz tüm araştırma newegg.com üzerinde olmuştur. Eğer bu iyi bir anlaşma's Orada da için, ama daha güzel olurdu, ama bu da başka bir web sitesi var, bunun benim için herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba, ben devam ediyorum Samsung 226BW Yumurta, olarak bunu aşağıdaki resimde görüldüğü üzere önde düğme var:) Tepki süresine gelince, bu numara daha iyi, tüm piksel LCD küçük elektrotlar da değiştirmek için zaman ayırıp üzerinde, bu nedenle, eğer tepki süresi zaman size bulanık etkisi bir tür elde edeceğini ekran etrafında işaretçisini hareket çöp ise küçük sonra bu "hayalet biliyorum" aşağıdaki Ayrıca hayalet bir oyun ve belki film izlerken fark ediyorum Bu büyük bir monitör ve pano üzerinde büyük incelemelerinin yük oldu Bu siyah ön yüzünde bir düğme, kaliteli ve maliyeti en az 350 $ var Sen yanlış bir devam cant ![]()
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bu aslında ben bakmak olduğunu olanlar en birincisi oldu. Ben nasıl görünüyor ve 2 milisaniye seviyorum çok güzel. Ben sadece biraz 309,99 fiyat etiketi ile ilgili miffed yaşıyorum. Bence bu 230 olarak düşük olduğu gibi güzel bir ekran bulmak mümkündür söylendi. Dolayısıyla yüzden biraz ikinci bir seçenek olarak 226BW kaldı. Eğer sadece bir bulmak gibi güzel mümkün değildir, muhtemelen den hareket edecek birincil için ikincil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ..... bu kesin monitör var Ben ne almak için çok iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum ...
|
| |||
| |||
| Olduğu gibi olabilir, tüm olası seçenekleri göz önüne almak istiyorum. İşte benzer niteliklere sahip diğer izler var olmalıdır ve çevresinde ilk alışveriş yapmak istiyorum. Bir şüphesiz, 226BW bir seçenek olacak, ve hiç hala şüphesiz olduğunu. Ama eğer bu monitör için koyamadık ne aldı görmek istiyorum. |
|
| |||
| |||
| Ben biraz arama ufuklar genişletildi. Eğer eşit olarak iyi olacak though I don't know ve bu bir alternatif's, bulduk. bu 206BW yerine 226BW arasındadır. 2 inç farkı, ama yeterli özellikleri ise veya eşit değil's belirlemek konusunda gerisini bilmiyorum. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095 iyi bir 40 $ olsa ucuz's. Ben ne soran var, bu yerine, ben satın kadar ben sonuna I isteyenler için büyük bir değer gitmişti gidiyor .... tahmin? bazı diğer ayırt edici faktör bu 40 $ dolar kapalı da tıraş olmak zorunda. bana aydınlatmak lütfen:) |
|
| |||
| |||
| 40 $ Sadece büyük bir tanınacak fark için.
__________________ serverguy |