![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відмова від відповідальності: Далеко не в мене є гроші на покупку одного прямо зараз. Я просто вибір одного з як "I'll Поставити мій курс на цю" тип угоди, а потім прагнути до цієї ціни. Будь ласка, не вказуйте ціну після "СВІТ", оскільки в будь-якому випадку, я ще на передній повну ціну, і тому його можна вводити в оману.
Ну, тепер, коли я, що з До речі, я шукаю в кінцевому рахунку, придбати досить пристойно розмірів монітора. Я дивлюся в монітор це приблизно 22 дюймів. Можна сказати, що я збираюся трохи за борт, але я вже налив моєму серці і в душі моїй вежі і її вміст. Тому, щоб це комплімент, я хотів би приємно і шейх екрані. Я просто є декілька положень, і я не впевнений, що всі вони є практичними, так що не соромтеся називати мене на них, тому що я не хочу, щоб проводити всі, що не варто мого часу. Один сказав положення є дуже низьким часом відгуку. Якщо я не помиляюся, що просто означає, наскільки швидко малюнок отримує передаються на екран, і через низький час відгуку, вона являє собою гладку дивлячись потік образів. Будь ласка, поправте мене, якщо я помиляюся, як я знаю дуже мало з точки зору екранах. Інша справа, що я сильно не хочу, щоб екран чорний, і що влада буде кнопки на передній частині екрана. У ставленні до нього бути чорний, 99% моєї вежі і периферійних пристроїв, у тому числі моя акустична система, чорні. Я хотів би мати якийсь однаковість до нього. А кнопка включення живлення і таке, я просто знайти абсолютно дурний, що ти поклав такі важливі кнопки на задній панелі. Це буде, ймовірно, мене дратують дуже швидко, і це також призводить до потенціалу залишаючи плям від пальців і рук на екрані. Ви знаєте ... Наприклад, якщо я дозволю моїм братом чи хто-небудь тут, і вони виходять, щоб включити її, а інші їх великим пальцем і долонею на фронті, вони йдуть, щоб включити його .... Крім того, я трохи нав'язливою у випадку, якщо ви не помітили Hahah ... А найголовніше, я не хочу, щоб на болтах. Я весь час бачу 22inch монітори для продажу значно вище $ 350 баксів тільки тому, що в них є спеціальний стенд, або вони приходять з вбудованою акустичною системою або щось смішний такий. У мене вже є оратори, і я не даю дві S *** S, якщо він може бути скоригований вгору, вниз, вліво вправо, і дає мені його чудово, навіть якщо він знаходиться на моєму Damn стелю. Мені не потрібно нічого особливого. Це просто Gotta добре виглядати і працювати добре і погодитися з вищенаведеним. Просто для подальших роз'яснень, та я Поставити мій погляд на моніторі і його ціні, але дешевше ніколи не погано. Крім того, якщо розбіжності в тому, що це 21 дюймів, або щось більш-менш великі, мені все одно, якщо це тільки на дюйм або два. Не соромтеся посаду будь-яких потенційних кандидатів, і щоб довести це, і як я згадував раніше, будь ласка, просвітити мене про подальші монітори і які аспекти шукати. Усі дослідження я робив було на newegg.com. Це було б приємно, щоб замовити її звідти, але знову ж таки, якщо це добра справа, але на інший сайт, то швидше за все, не створить жодних проблем для мене. Моя система: Єзекіїль
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, я б з Samsung 226BW з яйця, як ви можете бачити на картинці нижче, вона має кнопки на передній:) Що стосується часу відгуку, чим менше число, тим краще, всі пікселі на РК маленькі електроди, що буде потрібно час, щоб змінитися, тому, якщо час реакції складає сміття, коли ви переїхали курсор по екрану, ви б отримали цікавий розмитим ефектом наступні після відомих як "ореолу" Ви також помітите ореоли під час ігор або, можливо, дивляться фільми Це великий контроль і мала масу корисної відгуків за порадою Її чорні кнопки на передній панелі, гарна якість і коштує менше $ 350 Ви нахиляє піти не так з цим один ![]()
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Це було в той самий перший з тих, що я дивлюся на. Мені подобається, як вона виглядає, і 2 мс дуже приємно. Я просто трохи засмучені близько 309,99 ціну. Мені сказали, що можна знайти гарну екран такий як з низькою якістю 230. Отже, чому я залишив кілька 226BW як вторинної варіанту. Якщо це просто не можливо знайти один так само добре, то він, швидше за все, перехід від середнього до первинних. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є це точний контроль ..... Я думаю, що це дуже хороша ціна за те, що ви отримуєте ...
|
| |||
| |||
| Як би там не було, я хотів би розглянути всі можливі варіанти. Там повинні бути інші монітори там з аналогічними властивостями, і мені хотілося б ходити по магазинах навколо перших. Був ніколи не сумнівався, що 226BW збирається бути одним з варіантів, і до цих пір ніяких сумнівів. Але я б хотів бачити, що ви б вибрали, якщо ви не змогли отримати цей монітор. |
|
| |||
| |||
| Я розширило мій кругозір пошук небагато. і я знайшов, що є альтернатива, хоча я не знаю, якщо це буде настільки ж добре. Це 206BW замість 226BW. 2 дюйми різниці, але я нічого не знаємо про інших специфікацій для визначення, якщо воно дорівнює чи ні. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001095 це хороший $ 40 дешевше, хоча. Я думаю, що я питаю, це .... якщо я до кінця покупку Замість цього, я збираюся бути бажаючим я ходив на одну велику? Повинен бути інший характерний фактор, який голять тих $ 40 доларів. тому, будь ласка, просвітити мене:) |
|
| |||
| |||
| За $ 40 різниці я б просто отримати більше.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога хлопці! Ймовірно, Easy Fix-Anyone Know Кабелі? | marsh342 | Графічні карти & Монітори | 6 | 10 липня 2009 16:26 |
| Потрібна допомога збору. | PaintbalPunk 79 | Генеральний обладнання чат | 10 | 27 грудня 2008 17:10 |
| Потрібна швидка допомога по Picking РК-монітор!! Please Help | PaintbalPunk 79 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 грудня 2008 20:57 |
| Будь-який Великий монітор Пропозиції? | AMD4LIFE | Графічні карти & Монітори | 1 | 31 грудня 2007 13:40 |
| Вибір правильного блоку живлення | KillerXL5 | Справа & блоки живлення | 5 | 9 листопада 2007 21:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |