![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички и ми дъно е по пътя си и рожденият ми ден наближава, така бих желал да получа нов монитор обаче не знам кой друг трябва да се 1320 x 1200 и 24 "+
бюджетът ми е £ 470 без да се включва пост и бих желал да получа IIT от OcUK или сканиране, то също трябва да има DVI и един HDMI за предпочитане да мога да свържа Xbox и PC използване на 8800 Ultra Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или го свържете вашия Xbox чрез използване на VGA кабел можете да закупите за около една банкнота от десет долара. Samsung 206BW, ако искат 1680x1050 Samsung 245B, ако искат 1920x1200 (аз ще отида за тази резолюция има предвид карта имаш Cewy или по друг начин на изпълнението на вашата карта се губи). Или ако искате превъзходно 24 "1920x1200 монитор, че трябва да бъде само в рамките на бюджета, след което продължете за Dell 2407WFP (ако можете да получите един). Просто превъзходно.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Печатна грешка? Както и да е. Аз не се личния опит на Samsung, така не може да Ви посъветва го купя, но това, което винаги правя и чета коментарите. ![]() В Dell кавички 16,7 м цветове, така трябва да осигури 92% покритие, ако 2407 е нещо вярно. Плюс това, като Dell е 24 "и THS" Сунг е 26 "и те сте едни и същи размер на пикселите, аз ще отида за Dell, защото точките са, че малко по-малки, така трябва да изискват по-малко АА в игра . Dell е единствената компания, аз знам, че пуснати's Out постоянно добро екрани в размер и цена's.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Харесва ми това, че е картина в картината ANS какво прави от 92% покритие означава |
|
| |||
| |||
| Това просто означава, че тъй като кавички 16,7 м цветове (ако си спомням добре това е 8bit) трябва да бъде в състояние да предостави на екрана, 92% от тези цветове като изображения, които много по-живи. Dell цитирам това като "TrueLife" (това е просто един етикет за производителите на технология).
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kool anyione друг да иска да се противопостави на Dell и предлагат друга аз съм отворен |
|
| |||
| |||
| някой? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих избират Dell