![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdravím všechny a moje deska je na cestě a moje narozeniny přichází tak bych chtěl dostat nový monitor však nevím, co to má být 1320 x 1200 a 24 "+
můj rozpočet je 470 liber nezahrnuje příspěvek a chtěl bych se dostat z IIT ocuk nebo skenovat, ale také musí mít DVI a jeden HDMI výhodnější i tak lze připojit můj Xbox a PC Používáte 8800 ultra Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo připojit xbox pres vga pomocí kabelu můžete koupit za zhruba desítka. Samsung 206bw pokud chtějí 1680x1050 Samsung 245b pokud chtějí 1920x1200 (bych jít za toto usnesení s ohledem na kartě máte Cewy nebo jinak výkon karty je promrhány). Nebo pokud chcete superb 24 "1920x1200 monitor, který by měl být jen v rámci rozpočtu, tak jdi pro Dell 2407WFP (pokud máte jedno). Jednoduše nádherné.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Překlep? Přesto. Jsem žádné osobní zkušenosti s Samsung tak nemohou poradit koupit, ale to, co jste vždycky dělat, a číst recenze. ![]() Dell uvádí 16.7m barev, tak by měl poskytnout 92% pokrytí v případě, že 2407 je něco jet. Navíc, jako je Dell a 24 "a tis' Sung je 26" a oni si oba stejný počet pixelů bych jet pro Dell protože pixely jsou menší, že bit, takže by mělo požadovat méně AA ve hře . Dell je také jediná společnost, nevím, kdo to se stále dobré obrazovkách v celém rozsahu a jeho cena.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Líbí se mi ta skutečnost, že je obraz v obrazu ans, co dělá 92% pokrytí rozumí |
|
| |||
| |||
| To jen znamená, že pokud je cituje 16.7m barev (Pokud Pamatuji si správně, je to 8bit) by měl být schopen uvést na obrazovku, 92% z těchto barev, tvorbu obrázků, které mnohem více vibrující. Dell citovat jako 'Truelife' (je to jen výrobci návěska pro technologii).
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kool anyione jinde chtějí objekt na dell a navrhnout jiného i am open |
|
| |||
| |||
| někdo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych vybrat dell