![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hello όλα καλά μητρική μου είναι καθ 'οδόν και τα γενέθλιά μου έρχεται έτσι, θα ήθελα να πάρετε μια νέα οθόνη, ωστόσο δεν ξέρω αυτό που πρέπει να είναι 1320 x 1200 και 24 "+
προϋπολογισμός μου είναι £ 470 μη συμπεριλαμβανομένων των υστέρων και θα ήθελα να πάρει iit από ocuk ή σάρωσης, επίσης πρέπει να έχει DVI και κατά προτίμηση ένα HDMI ώστε να μπορώ να συνδέσετε το Xbox μου και pc με τη χρήση 8800 Ultra Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή συνδέστε το Xbox σας μέσω VGA χρησιμοποιώντας το καλώδιο μπορείτε να αγοράσετε για τους γύρω από ένα δεκάλιρο. Samsung 206BW αν θέλουν 1680x1050 Samsung 245β και αν θέλουν 1920x1200 (θα πήγαινα για αυτό το ψήφισμα εξετάζει την κάρτα έχεις Cewy ή με άλλο τρόπο την απόδοση της κάρτας σας είναι σπατάλη). Ή αν θέλετε μια θαυμάσια 24 "1920x1200 οθόνη, που θα πρέπει να είναι μόνο στο πλαίσιο του προϋπολογισμού, τότε πάμε για την Dell 2407WFP (αν μπορείτε να πάρετε ένα). Απλά υπέροχη.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Typo? Έτσι κι αλλιώς. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τη Samsung, ώστε να μην μπορεί να σας συμβουλεύσει να το αγοράσει, αλλά κάνω αυτό που κάνω πάντα και να διαβάσετε σχόλια. ![]() Η Dell αναφέρει 16,7 χρώματα, θα πρέπει να παρέχει κάλυψη 92%, αν το 2407 είναι κάτι να πάει με. Πλέον, όπως η Dell είναι 24 "και ths" Sung είναι 26 "και να έχουμε τόσο το ίδιο ποσό των pixels θα πήγαινα για την Dell, επειδή είναι τα pixels που λίγο μικρότερο έτσι θα πρέπει να απαιτεί λιγότερο AA σε ένα παιχνίδι . Η Dell είναι επίσης η μόνη εταιρία που ξέρω ότι τίθεται είναι με συνέπεια σε όλη την καλή οθόνη το μέγεθος και την τιμή του.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι εικόνα στην εικόνα ans ποιο θα είναι το 92% της κάλυψης σημαίνει |
|
| |||
| |||
| Σημαίνει απλώς ότι, όπως αναφέρει 16,7 χρώματα (Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι 8bit) θα πρέπει να είναι σε θέση να παράσχει, στην οθόνη, το 92% αυτών των χρωμάτων από εικόνες που πολύ πιο ζωντανό. Dell αναφέρω αυτό ως "TrueLife '(είναι απλά μια ετικέτα τους κατασκευαστές για την τεχνολογία).
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kool anyione αλλιώς θέλετε να υποβάλλει ένσταση κατά της Dell και να προτείνει μια άλλη είμαι ανοικτός |
|
| |||
| |||
| κανέναν; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να επιλέγουν την Dell