![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima i mojoj matičnoj ploči se nalazi na putu je i moj rođendan dolazi do tako želio bi da biste dobili novi monitor međutim, ne znam to sto se ona mora 1320 x 1200 i 24 "+
moj je proračun 470 £ ne uključujući post i htio bih dobiti iit iz ocuk ili skenirati, on također mora imati DVI i jedan HDMI bolje tako da mogu spojiti moj Xbox i PC preko 8800 ultra My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili povezati svoj Xbox preko VGA pomoću kabela možete kupiti za oko deset funti. Samsung 206bw ako žele 1680x1050 Samsung 245b ako žele 1920x1200 (bih ići za tu rezoluciju s obzirom na kartici koju ste dobili Cewy ili na drugi način izvedbe Vaših kartica je profućkan). Ili, ako želite vrhunski 24 "1920x1200 monitor, koji bi trebao biti samo unutar budžeta, a zatim idite za Dell 2407WFP (ako mogu dobiti jedan). Jednostavno super.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Slovoslagač? Svejedno. I've no osobno iskustvo u Samsung ne može savjetovati vas kupite ga, ali uvijek učiniti ono što radimo i pročitajte recenzije. ![]() The Dell citate 16.7m boja tako treba osigurati 92% pokrivenosti 2407 ako se ništa ići. Plus, kao Dell je 24 "i ths' Sung je 26" i da ste oboje isti iznos piksela bih ići za Dell jer piksela koji su manje bitni, tako da bi trebalo zahtijevati manje AA u igri . Dell je jedina tvrtka Znam da se stavi van konzistentno dobar zaslone širom veličina i cijena's.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sviđa mi se činjenica da je slika u slici ans što znači 92% pokrivenosti |
|
| |||
| |||
| To jednostavno znači da je to citate 16.7m boja (Ako JA sjećati se korektno je ovo 8bit) trebao bi biti u stanju osigurati, na ekranu, 92% od tih boja izradu slike koje vitalno još mnogo toga. Dell citirati ovaj kao 'Truelife' (to je samo proizvođače naljepnica za tehnologiju).
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kool anyione drugo želite objekt na Dell i predložiti neku drugu sam otvoriti |
|
| |||
| |||
| bilo tko? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja će izabrati Dell