![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hello jól én alaplap úton és a születésnapomon jön ki úgy szeretném, hogy egy új monitor azonban nem tudom, mit azt, hogy 1320 x 1200-24 "+
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy Csatlakoztassa a xbox keresztül VGA kábel segítségével lehet vásárolni kb egy tízes. Samsung 206bw ha szeretnének 1680x1050 Samsung 245b ha szeretnének 1920x1200 (Én megyek erre az állásfoglalást figyelembe véve a kártya van Cewy vagy más teljesítményét a kártya pazarolnak). Vagy ha azt szeretné, remek 24 "1920x1200 ellenőrzi, hogy ha csak a költségvetést, majd a Dell 2407WFP (ha nem kap). Egyszerűen nagyszerű.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Typo? Mindenképp. Már nincs személyes tapasztalata a Samsung így nem tanácsoljuk, vegye meg, de mi mindig és olvasása. ![]() A Dell 16,7 millió quotes színek úgy kell 92%-os lefedettség, ha a 2407 van valami menni. Plusz, mint a Dell a 24 "és ths" Sung egy 26 "és ők is mind ugyanolyan mennyiségű képpont Én megyek a Dell, mert a képpontok, hogy kicsit kisebb, így a kisebb AA játék . A Dell is az egyetlen olyan vállalat, tudom, hogy van arra, hogy folyamatosan jó kijelzőn keresztül a méret és az ár is.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nekem tetszik az a tény, hogy a kép a képben ans mit jelent a 92%-os átlagos lefedettség |
|
| |||
| |||
| Ez csak azt jelenti, hogy mivel az árajánlatok 16,7 millió színeket (Ha jól emlékszem ez 8bit) azt kell tudni, hogy a képernyőn, 92%-a színek a képeket, hogy sokkal többet élénk. Dell Idézés a "Truelife" (ez csak egy címke a gyártók számára a technológia).
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kool anyione mást szeretnénk, hogy tiltakozzon a Dell és javaslatot másik én nyílt |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| azt választja ki a Dell