![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום לוח האם שלי כל טוב בדרך שלו יום ההולדת שלי מתקרב כל כך הייתי רוצה לקבל צג חדש עם זאת, אני לא יודע מה אחד כזה יש 1320 x 1200 ו 24 "+
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xbox או להתחבר באמצעות כבל VGA באמצעות תוכל לרכוש כ עשיריה. סמסונג 206bw אם רוצים 1680x1050 סמסונג 245b, אם רוצים 1920x1200 (הייתי הולך על החלטה זו בהתחשב שיש לך כרטיס Cewy או אחר הביצועים של הכרטיס שלך מבוזבזים). או אם אתה רוצה מעולה 24 "1920x1200 לפקח, זה צריך להיות בדיוק במסגרת התקציב, ואז ללכת על Dell 2407WFP (אם אתה יכול להשיג אחד). פשוט מעולה.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200?? Typo? בכל מקרה. אין לי ניסיון אישי של סמסונג לא כל כך יכול לייעץ לך לקנות את זה, אבל לעשות את מה שאתה עושה תמיד ולקרוא ביקורות. ![]() דל כל כך מצטט 16.7M צבעים אמור לספק כיסוי של 92% אם 2407 היא דבר ללכת. בנוסף, כמו חברת Dell 24 "ths 'סונג הוא 26" והם שניהם אותה כמות הפיקסלים, הייתי הולך על כיוון של Dell פיקסלים כי הם קצת קטנים יותר כך אתה צריך לדרוש א.א. פחות במשחק . Dell היא החברה היחידה גם אני יודע לשים על זה את זה באופן עקבי על פני מסכי טוב גודל של מחיר זה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אני אוהב את העובדה שזה תמונה תמונה עוז מה זאת אומרת 92% כיסוי |
|
| |||
| |||
| זה רק אומר כי כפי שהוא מצטט 16.7M צבעים (אם אני זוכר נכון זה 8bit) הוא צריך להיות מסוגל לספק, על המסך, 92% מהם הצבעים עושה תמונות הרבה יותר תוססת. ציטוט של Dell זה כ 'TrueLife' (זה רק תווית עבור יצרני הטכנולוגיה).
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| anyione קול אחר רוצה להתנגד Dell ותציע אחר אני פתוח |
|
| |||
| |||
| מישהו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי בוחר Dell