![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki visi gerai mano plokštė yra kelyje, ir mano gimtadienis artėja todėl norėčiau gauti naujus monitorius tačiau aš nežinau, kas tai ji turi 1320 x 1200 ir 24 "+"
Mano biudžetas nėra, įskaitant pašto ir aš norėčiau gauti IIT OcUK arba nuskaityti nuo 470 Lt, jis taip pat turi DVI ir HDMI geriau, kad galiu prisijungti savo Xbox ir PC naudojant 8800 Ultra Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba prijunkite savo "Xbox" per VGA naudojant kabelį galite įsigyti už maždaug dešimt svarų. SAMSUNG 206BW jei nori 1680x1050 Samsung 245b jei nori 1920x1200 (I'd go šią rezoliuciją svarsto kortelė you've got Cewy ar kitaip kortelės veiklos iššvaistoma). Arba jei norite superb 24 "1920x1200 monitoriaus, kuris turėtų būti tiesiog per biudžetą, tada eiti 2407WFP Dell (jei galite gauti vieną). Tiesiog puikiai.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Typo? Bet kuriuo atveju. Aš ne asmeninė patirtis LG todėl negali patarti nusipirkti, bet tai, ką visada daryti ir skaityti atsiliepimus. ![]() Dell kabučių 16.7m spalvų todėl turėtų būti numatyta 92% dydžio garantijas, jei tai nieko 2.407 važiuoti. Be to, kaip Dell 24 "ir ths" Senas yra 26 ", ir jie jau tiek pat taškų sumą, I'd go for Dell, nes taškai yra tai, kad šiek tiek mažesnis, todėl jūs turėtų reikalauti mažiau AA žaidimas . "Dell" taip pat yra vienintelė kompanija, aš žinau, kad įdėti's nuosekliai gera ekranuose išvys dydžio yra ir kainos yra.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Man patinka tai, kad yra Picture in Picture ans ką reiškia 92% aprėpties |
|
| |||
| |||
| Tai tik reiškia, kad ji cituoja 16.7m spalvos (jeigu aš atsimenu teisingai tai 8bit) ji turi galėti užtikrinti, ekrane, 92% šių spalvų derinys vaizdų, kad dar daug energingas. "Dell" citata tai kaip "Truelife" (tai tik gamintojai etiketę technologija).
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kool anyione dar noriu nesutikti su "Dell" ir pasiūlyti kitą Aš esu atvira |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pasirinkti Dell