![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hello all arī mana mātesplate ir ceļā, un mana dzimšanas diena nāk, lai es vēlētos iegūt jaunu uzraudzīt Tomēr es nezinu to, ko tas ir 1320 x 1200 līdz 24 "+
mans budžets ir 470 £ neieskaitot pastu, un es vēlētos saņemt IIT no ocuk vai skenēšanu, tā arī jābūt dvi un vēlams HDMI, lai es varētu savienot manu xbox un pc izmantojot 8.800 ultra Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai pieslēgt savu xbox, izmantojot VGA, izmantojot kabeli, jūs varat iegādāties par aptuveni desmitnieks. Samsung 206bw ja vēlas 1680x1050 Samsung 245.b ja grib 1920x1200 (Man iet par šo rezolūciju, ņemot vērā karti tev Cewy vai citādi, jūsu kartes tiek izšķērdēti). Vai arī, ja vēlaties lielisku 24 "1920x1200 monitoru, kas būtu vienkārši iekļaujoties budžetā, tad iet 2407WFP Dell (ja jūs varat saņemt vienu). Vienkārši lielisks.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Typo? Katrā ziņā. Man nav personīgā pieredze Samsung tāpēc nevar ieteikt jums nopirkt, bet darīt to, ko jūs vienmēr darīt un lasīt atsauksmes. ![]() Dell quotes 16.7M krāsu, lai būtu jānodrošina 92% pārklājums, ja 2.407 ir kaut kas iet ar. Plus, kā Dell ir 24 "un tūkstošus" Sung ir 26 ", un tie esam gan pašu summu pikseļu man iet Dell jo pikseļi ir tādi, ka mazliet mazāku, lai jūs būtu nepieciešamas mazāk AA spēle . Dell ir arī vienīgais uzņēmums, es zinu, ka laiž ir no konsekventi labs screens pāri izmērs's un cenas's.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Man patīk fakts, ka tas ir foto attēlu ans Kāda 92% pārklājums ir |
|
| |||
| |||
| Tas nozīmē tikai to, kā ir minēts 16.7M colours (Ja es atceros pareizi, tas ir 8bit) Būtu jābūt iespējai sniegt uz ekrāna, 92% no šīs krāsas, attēlus daudz dinamiskāka. Dell quote šo kā "TrueLife" (tas ir tikai ražotāji etiķetes tehnoloģijas).
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kool anyione cits vēlas iebilst pret dell un ierosināt citu es esmu brīvs |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es izvēlētos dell