![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello all well my płyta jest na swój sposób i my birthday is coming up to chciałbym dostać nowy monitor ale nie wiem, co się ma do 1320 x 1200 i 24 "+
mój budżet wynosi £ 470 nie w tym stanowisko i chciałbym, aby uzyskać IIT z ocuk lub skanowania, to również musi mieć DVI i HDMI lepiej więc mogę podłączyć Xbox i PC przy 8800 Ultra My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Albo podłączyć xbox za pomocą kabla VGA można kupić za około Tenner. Samsung 206BW, jeśli chcą 1680x1050 Samsung 245b, jeśli chcą 1920x1200 (szedłem do niniejszej rezolucji rozważa karty masz Cewy lub w inny sposób wydajność kart jest marnowana). Albo jeśli chcesz superb 24 "1920x1200 monitor, że powinny być tylko w ramach budżetu, a następnie przejść do Dell 2407WFP (jeśli można dostać jeden). Simply superb.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Typo? I tak. Nie mam osobistych doświadczeń Samsung tak nie może udzielać ją kupić, ale to, co zawsze robić i przeczytaj opinie. ![]() Dell cytuje 16,7 milionów kolorów tak powinno zapewnić 92% pokrycia jeżeli 2407 jest coś podróżować. Plus, jak Dell 24 "i ths" Sung jest 26 "i they've zarówno samej ilości pikseli szedłem do Dell, ponieważ piksele są nieco mniejsze, że tak powinno się wymagać mniej AA w grze . Dell jest również jedyną firmą, wiem, że wprowadzone w konsekwentnie dobre ekrany w całej wielkości i ceny's.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Podoba mi się fakt jest obraz w obrazie ans, co nie oznacza, 92% pokrycia |
|
| |||
| |||
| Oznacza ono, że ponieważ cytuje 16,7 milionów kolorów (jeśli dobrze pamiętam, to 8bit) powinien być w stanie, na ekranie, 92% tych kolorów tworzeniu obrazów, które znacznie bardziej ciekawa. Dell cytatem to jako "Truelife" (to tylko etykieta producentów dla technologii).
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kool anyione jeszcze chcą sprzeciwić się Dell i zaproponowania innego jestem otwarty |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I wybierze dell