![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună ziua tuturor bine-mi placa de bază este pe drum şi de ziua mea se apropie, aşa că am dori ca pentru a obţine o nouă monitoriza cu toate acestea nu ştiu ce o sa fie 1320 x 1200 şi de 24 "+
bugetul meu este de £ 470 inclusiv post şi nu i-ar place să mă IIT din ocuk sau scanare, de asemenea, trebuie să aibă un DVI si una HDMI de preferat ca sa ma pot conecta PC-ul meu şi xbox utilizând un 8800 ultra Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau conecta prin intermediul Xbox vga utilizând cablu pentru a putea achiziţiona în jurul unui tenner. Samsung 206bw dacă doresc 1680x1050 Samsung 245b dacă doresc 1920x1200 (Aş merge în această rezoluţie în considerare carte pe care le-aţi luat Cewy sau altfel performanţele plăcii este pierdut). Sau, dacă doriţi un superb 24 "1920x1200 monitor, care ar trebui să fie doar în buget, apoi atunci du-te pentru Dell 2407WFP (în cazul în care puteţi să o). Pur şi simplu superbe.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200?? Greşeli? Oricum. I-am nici o experienţă personală de la Samsung deci nu poate sfatuim sa o cumpere, dar nu întotdeauna ceea ce fac şi se citeşte revizuiri. ![]() Dell ghilimelele de 16.7m culori aşa ar trebui să ofere acoperire de 92%, în cazul în care 2407 este de a merge cu nimic. Plus, ca Dell este de 24 "şi ths" Sung este o 26 "şi le-am ambele cu aceeaşi sumă de pixeli Aş merge pentru Dell, deoarece pixeli că sunt puţin mai mici, aşa că ar trebui să solicite AA mai puţin într-un joc . Dell este, de asemenea, singura companie de Ştiu că a pus în mod constant bune ecrane din întreaga dimensiune a preţurilor şi al.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Îmi place faptul este imagine în imagine de ani ce are 92% acoperire medie |
|
| |||
| |||
| Aceasta înseamnă că, doar ca acesta citează 16.7m culori (Dacă îmi amintesc bine acest lucru este 8bit) ar trebui să fie în măsură să furnizeze, pe ecran, 92% din aceste culori de a face mult mai multe imagini vibrante. Dell acest citat ca "Truelife" (e doar o eticheta pentru producătorii de tehnologie).
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kool anyione altceva vrea să se opună la Dell şi sugerează un alt eu sunt deschise |
|
| |||
| |||
| cineva? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i-ar alege de Dell