![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdravím všetkých a moja doska je na ceste a moje narodeniny prichádza tak bych chtěl dostať nový monitor však neviem, čo to má byť 1320 x 1200 a 24 "+
môj rozpočet je 470 libier nezahŕňa príspevok a chtěl bych se dostat z IIT ocuk alebo skenovať, ale aj musí mať DVI a jeden HDMI výhodnejšie aj tak je možné pripojiť môj Xbox a PC Používate 8800 ultra Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo pripojiť xbox pres vga pomocou kábla môžete kúpiť za zhruba desiatka. Samsung 206BW ak chcú 1680x1050 Samsung 245b ak chcú 1920x1200 (by som ísť za toto uznesenie so zreteľom na karte máte Cewy alebo inak výkon karty je premrhané). Alebo ak chcete superb 24 "1920x1200 monitor, ktorý by mal byť len v rámci rozpočtu, tak choď na Dell 2407WFP (ak máte jedno). Jednoducho nádherné.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Překlep? Napriek tomu. Som žiadne osobné skúsenosti s Samsung tak nemôžu poradit kúpiť, ale to, čo ste vždy robiť, a čítať recenzia. ![]() Dell uvádza 16.7M farieb, tak by mal poskytnúť 92% pokrytie v prípade, že 2407 je niečo jet. Navyše, ako je Dell a 24 "a tis' Sung je 26" a oni si obaja rovnaký počet pixelov bych jet pre Dell pretože pixely sú menšie, že bit, takže by malo požadovať menej AA v hre . Dell je tiež jediná spoločnosť, neviem, kto to sa stále dobré obrazovkách v celom rozsahu a jeho cena.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Páči sa mi ta skutočnosť, že je obraz v obraze ans, čo robí 92% pokrytie znamená |
|
| |||
| |||
| To len znamená, že ak je cituje 16.7M farieb (Ak Pamätám si správne, je to 8bit) by mal byť schopný uviesť na obrazovku, 92% z týchto farieb, tvorbu obrázkov, ktoré oveľa viac Vibrujúci. Dell citovať ako 'TrueLife' (je to len výrobcovia náveska pre technológiu).
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kool anyione inde chcú objekt na dell a navrhnúť iného i am open |
|
| |||
| |||
| niekto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych vybrať dell