![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав свима и мојој матичној плочи се налази на путу је и мој рођендан долази до тако желео би да за добити нови монитор међутим, не знам то сто се она мора 1320 кс 1200 и 24 "+
мој је буџет 470 £ не укључујући пост и хтео бих добити иит из оцук или скенирати, он такође мора да има ДВИ и један ХДМИ боље тако да могу спојити мој Ксбокс и ПЦ преко 8800 ултра Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или карика свој Ксбокс преко ВГА помоћу кабла можете купити за око десет фунти. Самсунг 206бу ако желе 1680кс1050 Самсунг 245б ако желе 1920кс1200 (бих ићи за ту резолуцију с обзиром на картици коју сте добили Цеуы или на други начин изведбе Ваших картица је истрошен). Или, ако желите врхунски 24 "1920кс1200 монитор, који би требао бити само унутар буџета, а затим идите за Делл 2407УФП (ако могу добити један). Једноставно супер.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960кс1200? Словослагач? Свеједно. И'ве но лично искуство у Самсунг не може саветовати вас купите га, али увек учинити оно што радимо и прочитајте рецензије. ![]() Тхе Делл цитате 16.7м боја тако треба обезбиједити 92% покривености 2407 ако се ништа ићи. Плус, као Делл је 24 "и тхс' Сунг је 26" и да сте обоје исти износ пиксела бих ићи за Делл јер пиксела који су мање битни, тако да би требало да захтијевају мање АА у игри . Делл је једина фирма Знам да се стави ван конзистентно добар екране широм величина и цена'с.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Свиђа ми се чињеница да је слика у слици анс што значи 92% покривености |
|
| |||
| |||
| То једноставно значи да је то цитате 16.7м боја (Ако ЈА сећати се коректно је ово 8бит) требао би бити у стању осигурати, на екрану, 92% од тих боја израду слике које витално још много тога. Делл цитирати овај као 'Труелифе' (то је само произвођаче налепница за технологију).
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| коол аныионе друго желите објекат на Делл и предложити неку другу сам отворити |
|
| |||
| |||
| било ко? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја ће изабрати Делл