![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba her şey benim anakart yolunda ve benim doğum günü bu yüzden ancak ne geldi 1320 x 1200 ve 24 için "vardır bilmiyorum yeni bir monitör almak istiyorsunuz kadar geliyor +
benim bütçe £ 470 değil yazı ve i ocuk kimden iIt almak veya tarama gibi dahil, bu da bu yüzden benim Xbox ve PC bağlayabilirsiniz bir dvi ve tercih edilen bir HDMI olmalıdır bir 8800 Ultra kullanarak Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veya VGA üzerinden sizin için satın alabilirsiniz kablo kullanarak Xbox bağlantı onluk civarında. Samsung 206bw eğer 1680x1050 isteyen Samsung 245b eğer 1920x1200 isteyen (Bu çözünürlük size Cewy veya boşa olduğunu kartın performansı var kartın dikkate değer) gitmek istiyorum. Eğer, sadece bütçe içinde olması gerekir, daha sonra Dell 2407WFP (varsa alabilirim bir) gitmek izlemek süper 24 "1920x1200 istiyorum. Simply superb.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Typo? Her neyse. Samsung bir I've hiçbir kişisel deneyimi olduğundan, onu satın ama her zaman ne yapmalıyım ve okumak değerlendirmeleri tavsiyede bulunamaz. ![]() Dell ve 2407 eğer gitmeyi şey o kadar% 92 kapsama vermelidir 16,7 renkler tırnak. Çünkü piksel bunu bir oyun daha az AA gerektirmelidir Plus gibi Dell 24 "ve ths' Sung bir 26" ve onlar piksel Ben Dell gitmek istiyorum de aynı miktarda ettik daha küçük . Dell de bu koymak dışında sürekli genelinde iyi ekranları's bildiğimiz tek şirkettir boyut ve fiyat's.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bu resimde resmi olan gerçek gibi ne anlamı 92% kapsamında bu menin |
|
| |||
| |||
| Bu gibi 16,7 renk tırnak da (Eğer doğru bu 8bit) bunu sağlamak için, ekranda, bu renkler görüntüler daha canlı yapmak 92% gerekir olduğunu unutmayın anlamına gelir. Dell 'olarak Truelife' (bu teknoloji için sadece üreticiler etiket) alıntı.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| kool anyione başka Dell nesnesi ve başka bir tavsiye istiyorum açık pm |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i vadi secebilir