![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт усім добре моя материнська плата знаходиться на шляху і мій день народження Далі я хотів би отримати новий монітор Проте я не знаю, що одна вона повинна бути 1320 x 1200 і 24 "+
мій бюджет становить £ 470, не включаючи пост, і я хотів би отримати від IIT ocuk або сканування, вона також повинна мати DVI і HDMI краще, щоб я міг підключити Xbox і PC використання 8800 Ultra Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або при підключенні через VGA Xbox за допомогою кабелю можна придбати близько десятка. Samsung 206BW б бажаючи 1680x1050 Samsung 245B б бажаючи 1920x1200 (Я б за цю резолюцію розгляді карти у вас є Cewy чи інакше ефективність ваших карт втрачається). Або, якщо ви хочете чудовим 24 "1920x1200 монітора, яка повинна бути тільки в рамках бюджету, а потім піти на Dell 2407WFP (якщо ви можете отримати один). Просто чудово.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1960x1200? Typo? У будь-якому випадку. У мене немає особистого досвіду Samsung тому він не може повідомити вам купити її, але робити те, що ви завжди робите і читати відгуки. ![]() Dell котирування 16,7 млн. квітів, повинні надавати 92%-ве охоплення 2407, якщо чогось їхати. Крім того, як Dell є 24 "і тисячі 'Сена є 26", і вони як той же кількість пікселів Я б для Dell, так як пікселі в тому, що трохи менше, тому ви повинні вимагати менше АА в грі . Dell також є єдиною компанією, я знаю, що покласти в послідовно виступає хорошим екранах за розміром і цінової.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Мене подобається те це картинка в картинці "ANS що означає 92%-ного охоплення середнім |
|
| |||
| |||
| Це просто означає, що, як котирування 16,7 млн кольорів (якщо я правильно пам'ятаю, це 8bit) він повинен бути в змозі забезпечити на екрані, 92% з цих квітів Створення образів, що набагато більш енергійно. Dell цитатою це як "Truelife '(це просто ярлик для виробників технологій).
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kool anyione інше хочу заперечити проти Dell і запропонувати іншу Я відкритий |
|
| |||
| |||
| Anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| я б вибрав Dell