![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре момчета Im купуват новия ми компютър довечера Вярвам от newegg.com и нужда от помощ за избор на последното парче от пъзела. А за LCD монитор Това, което искам: 22 "Около Искам да кажа, че някои са 21,5", което е добре, но около 22 инча 150-250 $ би било много полезно Аз играта A ЛОТ Така че много хубаво за игри Така че с това е случай нека ти обясня моята ситуация. (Поправи ме ако аз съм грешен) Im купуват този нов компютър за Коледа и се нуждаят от последното парче. Обичам играят игри и искаше да го контролира всичко. Учил съм толкова много и все още арго реши. Открих DVI и HDMI Run абсолютно същия очакват HDMI включва звук този защо можете да отидете DVI към HDMI и DVI към HDMI без никакви проблеми. Чух, време за реакция наистина прави ли разлика след около 10ms. Също така честота на опресняване isn't нещо да основе своя решенията на разстояние от на ethier. Така че сега, когато съм аз? Ами аз да гледам назад и напред да реши на базата на контраста съотношение и малко време за отговор, но не съществува една стандартна така, който знае какво е по-добре. Например: Време за реакция: 5ms спрямо 2ms спрямо 2ms (GTG) <- Какво е това gtg? Изглежда доста находчив и не толкова верни на 2ms, но ако някой може да обясни, че също Контраст: 1000:1 спрямо 2500:1 до 20000:1 (ACM) и 12000:1 (ASCR) как да знаеш какво е по-добре? Други съображения аз мислех става за монитор с 1080p HDMI, така мога да тичам и моите 360 през нея и подобни неща, но когато тичам HDMI, които пускате, че аудио и остана с него и толкова много хора казват, че високоговорителите по тези следи са ужасен, защото те са слаби. Ако някой може да ми говориш моля, чрез закупуване на LCD монитор, че би било хубаво! Така че за предпочитане хубав 22 "HDMI 1080p Монитор 150-250 $ Това е, което аз не съм намерил и не знам кое е по-добре. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А, производителите ще наруши собствените си контрастни съотношения и нещата до степен, сравняването им е доста безполезен. Аз просто ще отида с тази, която обичам повече от прегледите.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| така си мислиш, че те са добри? така че те са чисто и просто избера? |
|
| |||
| |||
| Бих получите Acer, ревюта звук по-добре, 3 години гаранция.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |