menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Rychlá pomoc potřebují Na výběr LCD monitor! Prosím pomozte

Reply

Thread Nástroje
Old 11.prosince 2008, 19:10
Člen Skupina

Default Rychlá pomoc potřebují Na výběr LCD monitor! Prosím pomozte

Ok chlapi im můj nákup nového počítače, dnes jsem přesvědčen, z newegg.com a potřebují pomoc vyrývání poslední kousek mozaiky. A LCD monitor

Co chci:
22 "Asi mám na mysli, že některé jsou 21,5", což je v pořádku, ale kolem 22 palců
150-250 $ by byla velmi užitečná
I Herní A LOT Takže velmi příjemný na hraní

Takže s tomto případě dejte mi vysvětlit můj stav.
(správně se mě, jestli jsem špatně)
Im koupi tohoto nového počítače na Vánoce a je třeba poslední kus. Miluju hraní her a sledování chtěl dělat všechno. Studoval jsem tak daleko a ještě převýšení rozhodnout. Zjistil jsem, DVI a HDMI běžet naprosto stejné očekávají HDMI včetně zvuku to je důvod, proč můžete jít HDMI to DVI a DVI to HDMI bez problémů. Slyšel jsem, že doba odezvy je opravdu znát rozdíl asi po 10ms. Také obnovovací frekvence isnt něco založit svá rozhodnutí mimo ethier. Takže, kde jsem já? Tak i udržet hledají tam a zpět rozhodování založeného na kontrastní poměr a trochu o odpověď, ale není jeden standard tak kdo ví, co je lepší. Například:

Doba odezvy: 5ms srovnání s 2ms oproti 2ms (GTG) <- Co je to GTG? Zdá být docela zrádný a není pravda, tak na 2ms, ale pokud někdo mohl vysvětlit, že i

Poměry Kontrast: 1000:1 až 2500:1 oproti 20000:1 (ACM) a 12000:1 (AV ČR), jak víte, co je lepší?

Ostatní Zřetele Přemýšlel jsem je sehnat monitor s HDMI 1080p, tak jsem mohl běžet také moje 360 přes něj a tak, ale když spustíte HDMI spuštění, že audio a přilepil se s ní a tak mnozí lidé říkají, že na tyto reproduktory jsou monitory protivný, protože jsou slabé.

Pokud někdo mohl prosím mluvit mě koupi LCD monitor by to být hezký!

Takže pokud možno pěkný 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $
To je to, co jsem našel, a nevíte, která je lepší.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051
Old 11.prosince 2008, 20:51
Dárce Skupina

Eh, výrobci budou narušovat vlastní kontrastní poměr a tak do té míry, jejich porovnání je druh ničemu. Já bych prostě jít s jedním chcete lépe z recenze.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 11.prosince 2008, 20:56
Člen Skupina

takže si myslíte, že jsou oba dobré? tak, jak jsou jemné i jen vybrat jedno?
Old 11.prosince 2008, 20:57
Dárce Skupina

Já bych dostat Acer, recenze lepší zvuk, 3 roky záruka.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebuješ pomoct Sbíráme. PaintbalPunk 79 Obecné Hardware Chat 10 27. prosince 2008 17:10
Quick Time stává skutečnou bolest, opravdu rychle ... cheesepuff Multimedia & Kodeky 2 19. června 2008 10:42
Potřebujete pomoc vyrývání monitoru. Návrhy chlapi? :) link590o Graphics Cards & Monitory 6 5. března 2008 01:55
Quick? V souvislosti s provozováním 30 "monitoru demon102 Graphics Cards & Monitory 1 31. leden 2008 23:16
Vyrývání právo PSU KillerXL5 Případy & Napájecí zdroje 5 9. listopadu 2007 21:58
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.