![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok guys im αγορά νέου υπολογιστή μου απόψε πιστεύω από newegg.com και χρειάζονται βοήθεια επιλέγοντας το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Μια lcd παρακολουθεί Αυτό που θέλω: 22 "Περίπου εννοώ ότι κάποιοι είναι 21,5" η οποία είναι ωραία, αλλά περίπου 22 ίντσες 150-250 $ θα ήταν πολύ χρήσιμο Ι A LOT Παιχνιδιών λοιπόν πολύ ωραίο για gaming Έτσι, με αυτή την πραγματικότητα, επιτρέψτε μου να μου εξηγήσει την κατάσταση. (Διορθώστε με εάν κάνω λάθος) Im αγοράσουν αυτό το νέο υπολογιστή για τα Χριστούγεννα και την ανάγκη το τελευταίο κομμάτι. Μ 'αρέσει να παίζει παιχνίδια και ήθελε να παρακολουθήσει το κάνουμε όλοι. Έχω σπουδάσει τόσα πολλά και ακόμη επίκλιση αποφασίσει. Έμαθα DVI και HDMI εκτελέσετε τον ίδιο ακριβώς προσδοκούν HDMI περιλαμβάνει ορθές thats γιατί μπορείτε να πάτε HDMI σε DVI και DVI σε HDMI χωρίς κανένα πρόβλημα. Άκουσα χρόνος απόκρισης πράγματι γνωρίζουν διαφορά μετά από περίπου 10ms. Επίσης ρυθμό ανανέωσης isn't κάτι με βάση τις αποφάσεις σας εκτός των ethier. Μέχρι τώρα όταν είμαι; Λοιπόν συνεχίζω αναζητούν μπροστά και πίσω από τη λήψη απόφασης με βάση αντίθεση λόγου και λίγο για χρόνος απόκρισης, αλλά δεν υπάρχει ένα πρότυπο έτσι που ξέρει τι είναι καλύτερο. Για παράδειγμα: Ο χρόνος απόκρισης: 5ms σε σχέση με 2ms σε σύγκριση με 2ms (GTG) <- Τι είναι αυτό gtg; Φαίνεται κάπως ανειλικρινής και δεν ισχύει τόσο για τα 2ms, αλλά αν κάποιος θα μπορούσε να εξηγήσει επίσης ότι Δείκτες Αντίθεση: 1000:1 έναντι 2500:1 με 20000:1 (ACM) και 12000:1 (ASCR), πώς ξέρεις τι είναι καλύτερο; Άλλα Considerations σκεφτόμουν τίποτε άλλο από τη δρομολόγηση ενός μόνιτορ με HDMI 1080p έτσι θα μπορούσε επίσης να εκτελεστεί 360 μου μέσα από αυτό και τέτοια, αλλά, κατά την εκτέλεση του HDMI εκτελείτε και ήχου που έχουν κολλήσει με αυτό και τόσοι πολλοί άνθρωποι λένε τα ηχεία σε αυτά τα μόνιτορ φρικαλέος επειδή είναι ασθενής. Αν κάποιος θα μπορούσε παρακαλώ μιλήστε μου με την αγορά ενός lcd παρακολούθηση θα ήταν ωραία! Έτσι, κατά προτίμηση ένα ωραίο 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $ Αυτό είναι που βρήκα και δεν ξέρω που είναι καλύτερα. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, οι κατασκευαστές θα στρεβλώσει τους δικούς τους δείκτες και αντίθετα πράγματα σε βαθμό τη σύγκρισή τους είναι είδος άχρηστο. Θα ήθελα απλώς να πάει με τη μία σας αρέσει καλύτερα από τα σχόλια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| έτσι νομίζεις ότι είναι τόσο καλό; έτσι ώστε να είναι και πρόστιμο μόλις διαλέξω; |
|
| |||
| |||
| Είχα αποκτήσετε το Acer, σχόλια καλύτερο ήχο, 3 χρόνια εγγύηση.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |