![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok guys im kupujete novo računalo moje noćas vjerujem iz newegg.com i trebate pomoć branje posljednji dio slagalice u. A LCD monitor Što želim: 22 "Oko Mislim da su neke 21,5", koji je u redu, ali oko 22 inča 150-250 $ Će biti vrlo korisno Igra sam dosta Dakle vrlo lijepo za gaming Tako se sa ovom slučaju neka mi objasni moju situaciju. (ispravite me ako sam krivo) Im kupujete novo računalo za ovaj Božić i potrebu posljednji komad. Volim igranje igara i želio pratiti to sve. Studirao sam toliko i još uvijek ne mogu odlučiti. Otkrio sam DVI i HDMI pokretati točno isto očekujem HDMI uključuje zvuk taj zašto možete otići HDMI na DVI i HDMI na DVI bez ikakvih problema. Čuo sam odziva stvarno znati razliku nakon što čini oko 10ms. Također stopu osvježavanja nešto nije u bazu Vaše odluke isključivanje ethier. Tako sada Gdje sam? Pa ja držati obličje naprijed-nazad odlučivanja temelji se na omjer kontrasta i malo o odziva ali ne postoji jedan standardni pa tko zna što je bolje. Na primjer: Response time: 5ms odnosu na 2ms odnosu na 2ms (GTG) <- gtg Što je ovo? Izgleda kinda prevrtljiv i ne tako true do 2ms ali ako netko mogao objasniti koja također Ratios Kontrast: 1000:1 odnosu na 2500:1 do 20000:1 (ACM) te 12000:1 (ASCR) Kako znaš što je bolje? Ostala razmatranja sam mislio je uzimajući monitor sa HDMI 1080p pa sam se mogao pokrenuti preko mojih 360 i nešto slično ALI kad pokrenete li pokrenuti taj HDMI audio i zaglavi se s njom i tako mnogo ljudi kažu govornici na tim monitorima su grozan zato što su slabe. Ako netko mogao molimo razgovor mene preko kupujete LCD monitor da bi bilo lijepo! Tako lijepa radije 22 "Monitor 1080p HDMI 150-250 $ To je ono što sam našla i ne znam što je bolje. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, proizvođači će narušavati svoje contrast ratios i stvari u omjeru uspoređujući ih je vrsta beskoristan. Ja bih jednostavno otići s onu želite bolji od pregleda.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| pa da li mislite da su oboje dobro? tako da su obje u redu ja pravedan motika jedan? |
|
| |||
| |||
| Htio dobiti Acer, recenzije bolji zvuk, 3 godine jamstva.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate pomoć branje. | PaintbalPunk 79 | General Hardware Chat | 10 | 27. prosinac 2008 17:10 |
| Quick Time postaje pravi boli, jako brzo ... | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 2 | 19. lipnja 2008 10:42 |
| Trebate pomoć branje jedan monitor. Prijedlozi dečki? :) | link590o | Graphics Cards & Monitors | 6 | 5. ožujak 2008 01:55 |
| Quick? Prikazivati u vezi s 30 "monitorom | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 31 siječanj 2008 23:16 |
| Branje pravo PSU | KillerXL5 | Cases & Power Supplies | 5 | 9. studeni 2007 21:58 |
| Thread Tools | |
| |