kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Need Gyors segítséget szedés Egy LCD monitor! Please Help

Reply

Téma eszközök
Old December 11, 2008, 19:10
Csoport tagja

Ok fiúk im buying új számítógép Azt hiszem, ma este a newegg.com, és segítségre van szüksége picking az utolsó darabja a puzzle. Az LCD monitor

Amit szeretnénk:
22 "Kb. úgy értem, hogy egyesek 21,5", amely a finom, de körülbelül 22 centi
150-250 $ nagyon hasznos
I. A játék LOT Szóval nagyon szép a szerencsejáték

Szóval ennek az esetben hadd magyarázzam meg a helyzetem.
(helyes, ha tévedek)
Im felvásárlást az új számítógép karácsonyra, és szükség is van az utolsó darabja. Imádok játszani, és akartam egy monitort do it all. Azt vizsgálták, annyira, és még mindig vidám dönteni. Én találtam ki a DVI és HDMI távon pontosan ugyanazt elvárni HDMI tartalmazza hang thats, miért nem megy a DVI-HDMI és DVI-HDMI, minden gond nélkül. Hallottam, a válaszadási időt igazán tudom, hogy a különbség kb 10ms. Szintén frissítési gyakoriság isnt valami alapja a döntések le ethier. Akkor most hol vagyok? Nos én is keresem és hátra döntés alapja a kontraszt arány és egy kicsit a válaszidő, de nincs egy standard így ki tudja, mi a jobb. Például:

Response Time: 5ms képest 2ms a 2ms (GTG) <- Mi ez a GTG? Úgy tűnik, kicsit sunyi, és nem annyira igaz, hogy a 2ms de ha valaki megmagyarázhatná azt is, hogy

Kontraszt viszonyszámok: 1000:1 az 2500:1, hogy 20000:1 (ACM), és 12000:1 (ASCR) honnan tudja, mi a jobb?

Egyéb Considerations Gondolkodtam kezd a monitor 1080p HDMI így is fut az én 360 rajta és ilyesmi, de ha futtatni HDMI futtatja, hogy a hang-és megragadt vele és olyan sokan mondják a felszólalók ezek a monitorok borzalmas, mert gyengék.

Ha valaki tudna kérem, beszéljen nekem a vásárolt LCD monitor jó lenne!

Szóval inkább egy szép 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $
Ez az, amit én találtam, és nem tudja, melyik a jobb.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051
Old December 11, 2008, 20:51
Donor Group

Eh, a gyártóknak pedig torzítja a saját kontraszt arány és a dolgot meg olyan mértékben, azokat az ilyen haszontalan. Én egyszerűen csak menjen az egyik tetszik jobban a véleménye.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old December 11, 2008, 20:56
Csoport tagja

Te is úgy gondolom, hogy ezek mind jó? így mind szép, csak vedd egy?
Old December 11, 2008, 20:57
Donor Group

I'd be a Acer, véleménye jobban hangzik, 3 év garancia.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.