![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר חבר 'ה IM שלי קונה מחשב חדש היום אני מאמין מ newegg.com ו צריך עזרה לבחור את חתיכת האחרון של חידה. א 'צג LCD מה שאני רוצה: 22 "כי אני מתכוון בסביבות חלקם 21,5" שהיא בסדר גמור, אבל בסביבות 22 אינץ ' 150-250 $ יהיה מאוד מועיל אני משחק הרבה אז מאוד נחמד עבור המשחקים אז עם זה הוא המקרה תן לי להסביר את המצב. (תקן אותי אם אני טועה) Im קונה מחשב חדש זה ואת הצורך של חג המולד האחרון חתיכה. אני אוהב לשחק משחקים לפקח רצה לעשות את הכל. למדתי כל כך הרבה ועדיין צביעות להחליט. גיליתי DVI ו HDMI לפעול בדיוק באותה מצפה HDMI כולל סאונד thats מדוע אתה יכול ללכת HDMI ל DVI ו DVI ל HDMI ללא כל בעיה. שמעתי את זמן התגובה באמת יודע עושה ההבדל אחרי בערך 10ms. כמו כן קצב הרענון isn't משהו לבסס את החלטותיו של ethier הנחה. אז עכשיו איפה אני? טוב אני ממשיך להסתכל קדימה ואחורה מבוססת של קביעת יחס ניגודיות ו קצת לגבי זמן התגובה, אבל אין אף אחד לא רגילה כל כך מי יודע מה יהיה טוב יותר. לדוגמה: זמן תגובה: 5ms לעומת 2ms לעומת 2ms (GTG) <- מה זה gtg? זה נראה קצת ערום, ולא כל כך אמיתי של 2ms, אבל אם מישהו יכול להסביר את זה גם Ratios ניגודיות: 1000:1 לעומת 2500:1 כדי 20000:1 (ACM) ו 12000:1 (ASCR) איך אתה יודע מה עדיף? שיקולים אחרים חשבתי הוא מקבל לפקח 1080p עם HDMI כך שאני יכול גם להפעיל את זה דרך 360 או דברים כאלה אבל כאשר אתה מפעיל HDMI תפעיל שמע כי הם תקועים עם אותו כל כך הרבה אנשים אומרים הדוברים על צגים אלה הם מגעיל, כי הם חלשים. אם מישהו יכול בבקשה לי לדבר באמצעות רכישת צג LCD זה יהיה נחמד! אז עדיף נחמד 22 "HDMI 1080p צג 150-250 $ זה מה מצאתי ולא יודע שהוא טוב יותר. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, יצרני יהיה לעקוש משלהם בניגוד ratios וכאלה של השוואת היקף אותם הוא סוג של טעם. הייתי פשוט ללכת עם אחד שאתה אוהב יותר את הסקירות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אז אתה חושב שהם שניהם טוב? הם שניהם כל כך בסדר, אני רק לבחור אחד? |
|
| |||
| |||
| אני מעוניין לקבל את Acer, ביקורות נשמע טוב יותר, 3 שנות אחריות.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |