![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ok guys im pirkti mano naujas kompiuteris vakarą Manau iš newegg.com ir reikia padėti skinti paskutinis gabalas dėlionė. LCD monitorius Ką aš noriu: 22 "Aplink kad aš tai kai kurios iš jų 21,5", kuris yra gerai, tačiau maždaug 22 colių 150-250 $ bus labai naudinga Aš Žaidimo LOT Taigi labai gražus žaidimų Taigi su tokiu atveju leiskite man paaiškinti savo situaciją. (Correct me if I am wrong) Im perkant naują kompiuterį reikia Kalėdos ir paskutinis gabalas. Man patinka žaisti žaidimus ir norėjo stebėti daryti viską. Mokiausi tiek daug ir dar cant nuspręsti. Aš sužinojau, DVI ir HDMI veikti lygiai taip pat tikisi, HDMI įeina garso Thats why galite pereiti HDMI į DVI ir DVI-HDMI, be jokių problemų. Aš girdėjau, reakcijos laikas tikrai daro žinoti skirtumą po maždaug 10ms. Pat atnaujinimo dažnis forget nors pagrįsti savo sprendimus nutraukimas ethier. Taigi dabar, kur aš esu? Na aš nuolat ieško ir atgal Sprendžiant pagal kontrasto santykis ir šiek tiek apie reakcijos laikas, bet nėra nė vieno standarto, kad kas žino, kas yra geriau. Pavyzdžiui Reakcijos laikas: 5ms, palyginti su 2ms, palyginti su 2ms (GTG) <- Kas tai GTG? Seems kinda gudrus ir ne tiek teisinga, 2ms, bet jei kas nors galėtų paaiškinti, kad taip pat Ratios Kontrastas: 1000:1, palyginti su 2500:1 iki 20000:1 (ACM), ir 12000:1 (ASCR) Kaip jūs žinote, kas yra geriau? Kiti argumentai Aš galvojau vis monitorius su HDMI 1080p, todėl aš taip pat galėtų vykdyti savo 360 per jį ir stuff like that, bet paleidus HDMI paleisti, kad garso ir pakimba su juo ir tiek daug žmonių sako, kad dėl šių monitorių garsiakalbiai klaikus, nes jie silpni. Jei kas nors galėtų kreipkitės mane supirkimo LCD monitorius būtų gražus! Taigi pageidautina, Nice 22 "HDMI 1080p Monitorius 150-250 $ Tai, ką aš rasiu ir nežino, kas yra geriau. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, gamintojai bus iškreipti savo kontrasto santykis and stuff, kad tiek lyginant jas yra rūšies nenaudingas. Norėčiau tiesiog eiti su vienu iš jūsų, kaip geriau atsiliepimus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tai jūs manote, kad jie abu yra gerai? todėl jie abu baudos aš tiesiog pasirinkti vieną? |
|
| |||
| |||
| Norėčiau gauti Acer, apžvalgos garso geriau, 3 metų garantija.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos picking. | PaintbalPunk 79 | General Hardware Chat | 10 | 27 gruodis 2008 17:10 |
| Quick Time tampa realus skausmas, labai greitai ... | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 19, 2008 10:42 |
| Need help picking stebėti. Pasiūlymai vaikinai? :) | link590o | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 5 kovas 2008 01:55 |
| Greitas? Ai veikia apie 30 "monitorius | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 31 sausis 2008 23:16 |
| Picking teisę PSU | KillerXL5 | Cases & Power Supplies | 5 | 9 lapkritis 2007 21:58 |
| Temos įrankiai | |
| |